Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Jó hang nélkül már lehetetlen...

Jó hang nélkül már lehetetlen a rap?

Figyelt kérdés

Szerintem teljesen átlag, basszus hangom lehet, viszont szoktam néha rappet hallgatni, és jó lenne, ha én is tudnák, ha nem is hasonló szinten, de valamennyire hallgatható szinten rappelni akár előre megírt saját, vagy rögtönzött szöveget. Nem akarok nagy sztár lenni, csak úgy 1-2 alkalom, esetleg haveroknál (ha bírják hallgatni :DD).

Tudom kell ritmusérzék is keményen. Az nem tudom mennyire jó nekem, de ha nem is lenne a csúcson, akkor azon még mindig lehetne szerintem valamennyit csiszolni, viszont a hang az már egy eléggé rögzített dolog, és tudtommal csak minimálisan sikerült valakinek is javítania.

2014. márc. 11. 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegy milyen a hangod a legtöbbet a szöveg számít.

Hallgass meg pár Beerseewalk meg Essemm számokat és döntsd el!!!

2014. márc. 12. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Inkább karakteres hang kell hozzá. :D
2014. máj. 18. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Küldj videót. :)
2014. máj. 18. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!