Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek a mai "zenék"mint...

Szerintetek a mai "zenék"mint pl Psy, One Direction, Justin Bieber. Vagy a régi rock mint pl Guns N Roses; Black Sabbath. A jobb?

Figyelt kérdés
5tudom nem egy kategória de kíváncsi vagyok

2014. márc. 9. 22:36
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Utolsó 3,és még előttük szóló néhány rocker,teljesen igazatok van a rock a legjobb az AC DC t nem lehet összehasonlitani Dzsásztin Bors sal...
2014. márc. 16. 11:21
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
oké..csak 15 vagyok,de nekem a killers a legjobb..hiába mai,nem nyávogós pop(bocsi,akiket megbántottam)+beatles,green day,three days grace...
2014. márc. 22. 20:39
 23/30 Don't try so hard ***** válasza:
100%
A mai "zenék" semmik a régi jó dalokhoz képest. Tucatmajmok nyávognak a színpadon egyenb"zi frizurával.PErsze vannak kivételek pl.: Disturbed, Bullet For My VAlentine...de azért van ami örök: G N'R, Black Sabbath, Queen, AC/DC, Aerosmith, Nirvana...
2014. márc. 25. 19:58
 24/30 anonim ***** válasza:
4%
Justin a király
2014. máj. 2. 21:33
 25/30 anonim válasza:
0%
Látom megjöttek a mindent jól megmondó emberek akik utána se néztek több mai előadónak pl robin schulz ,lost freqvencias,kshmr,the script,imagine dragons,mr probz, firebeatz, meg eminem persze egy isten a pali sokkal több mondanivalója van a számaiban szerintem mint ennek a 2 rock együttesnek eggyüttvéve.
2015. szept. 14. 15:27
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Én rocker vagyok, kedvencem a 80-as évek, de szerintem igazságtalan vagy. Kiemelted a legrosszabb maiakat. Tehetséges maiak véleményem szerint (függetlenül attól, hallgatom-e őket): Darren Hayes, Adam Lambert, Nate Ruess, Pink, Adele, Lady Gaga, Michael Bublé, Mika, Gotye, az a srác, akinek nem jut eszembe a neve :), Bruno Mars. hangsúlyoznám. csak a hangjuk miatt, a stílusuk, klipjeik stb. - az más kérdés.

Most mondhatnám, hogy vessük össze mindezt egy Sugar Sugar-ral vagy egy Chirpy Chirpy Cheep Cheeppel szövegileg.

2016. jan. 4. 21:44
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Meg én pl. nem szeretem Axl Rose hangját. Tudom, hogy jó énekes, de hülyét kapok a hangjától. Ez van.
2016. jan. 4. 21:45
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen a rockzene/metalzene/punk a legjobb.

A mai zenék meg elmehetnek a p1csába.

2017. dec. 8. 14:00
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Legalábbis a popzene.
2017. dec. 8. 14:00
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem jobb a másiknál zeneileg. Én magam rock párti vagyok, de... Szerény véleményem szerint a mai pop zenék egyszerűek. Ami... Nem mondom, hogy rosz, de én többre vágyom. A metálban pedig megtaláltam ezt a többet.
2021. aug. 28. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!