MM (Márton Máté) vagy Justin Bieber a jobb?
Figyelt kérdés
MM: http://www.youtube.com/watch?v=p-A7hgrAhlU
Justin: http://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4
2012. júl. 24. 21:30
1/15 anonim válasza:
Mindkettőre nedvesedek, de szerintem akkor fogok rájönni hogy mekkora egy elcseszett gyökér mindkettő, amikor megjött az első havi ciklusom.
2/15 anonim válasza:
: D
Emberileg nem tudom eldönteni, talán ha ismerném személyesen mindkettőt azt tudnám mondani, hogy:
Na ebbe a srácba van értelem, és tudja miről beszél'stb... Akkor tudnék dönteni, de így össze tetten, nem tudok válaszolni neked, mert egyik sem a típusom, egyik sem kéne, viszont nincs jogom kritizálni az életét, mert mindegyik lehet jó ember, a kamerák mögött:).
4/15 név9 válasza:
ezt a kérdést nem gondolhattad komolyan......
5/15 hazi78 válasza:
Feltételezem egy 12 év körüli lány vagy. Szerintem mind a kettő annyit ér mint egy kalap lócitrom. Sőt az még többet mert a száraz ürülékkel régen tudtak tüzelni és pl. házak padlóját is ezzel tudták csinálni vagy a falakat stb. Elég necces lenne Justinnal vagy MM-el ki tapétázni egy szobát. Szóval én utálom mind kettőt tehát most egy teljesen pártatlan választ olvashattál. Tőlem azt hallgatod amelyiket akarod de ne nagyon reklámozd mert később csúfolhatnak vele
6/15 anonim válasza:
Nem hallgattam végig egyiket sem,mert nem vagyok önkínzó. De melyik a jobb? Szerintem Justin.. De ettől még nem fogom megszeretni,mert nem zene az amit csinált csak beszél.. Nem is rappel.. Szebbet hányok,de még mindig jobb mint az az MM :S
8/15 anonim válasza:
Szerintem Justin, mert annak az MM-nek a klipje nagyon gagyi!!! Meg azt mondja h *asz meg szárazon mert elrontották.:-) Azt akarta mondani h sose ússzuk AZT meg szárazon...
10/15 anonim válasza:
MM...alias Marilyn Manson!!!!
a két kicsi a béka feneke alatt van hozzá képest, sorry!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!