Szerintetek a mai "zenék"mint pl Psy, One Direction, Justin Bieber. Vagy a régi rock mint pl Guns N Roses; Black Sabbath. A jobb?
PSY-t nem szeretem, viszont JB-t és a 1D-t igen. Nem igazán hallgatok rock zenét, de az általad felsorolt két 'régi' együttest elismerem, Guns-tól még szeretek is néhány számot.
Felesleges egyébként ezeket egy lapon említeni, és nem azért, mert a két rock zenekar annyira nagyon fantasztikus, dzsásztin' meg a vándi meg szar. Mindenki mást szeret. Én is elfogadom, hogy a rockerek rockot hallgatnak, akkor más is fogadja el, hogy én meg JB és a 1D rajongója vagyok.
Egy-két itteni hozzászóló tehát hiába rendelkezik nagyon jó zenei ízléssel (bár szerintem nincs ilyen, mivel mindenkinek más tetszik), ha nem tudja elfogadni, hogy mások meg másért rajonganak. Magatokat minősítitek csak a szánalmas hsz-itekkel. Én se szeretem píeszájt, mégse szidom. :)
Én a régi rockot hallgattam/hallgatom egész eddigi életemben most váltottam sulit és azt hallom , hogy az egyik barom osztálytársam justin bievert az AC/DC-hez hasonlította (mármint a fülem hallatára bemocskolta a kedvenc együttesem nevét ezzel a kis puha p*csű teknőccel).
13/L
Tetmeszetesen rock, metal, punk zene marad orokre a legjobb!^-^
Iron Maiden az egyik nagy kedvencem, meg ACDC, Road, GNR, Misfits...stb.: )
A jelenlegi eloadoknak nevezheto senkik, meg nem meltoakvarra, hogy zenenek nevezzuk azt amit muvelnek.:) Bar, rengeteg remek feldolgozast csinalnak a mostani dalokbol!: D
Ajanlom figyelmetekbe Any Given Day-Diamonds cimu dalukat.: ) Metal egyuttes.>.>
15./L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!