Most van kb egy 800ft-os silver line fejhallgatóm. Ha vennék például egy "drágábbat" név-link (lent) akkor teljesen más dimenzióba repülnék hangilag? (eddig még sosem volt "drága"fejesem! Többi lent lent!
Figyelt kérdés
invotone-hd2000
erről a fejesről sok jót hallottam már a neten . ti mit gondoltok:
2014. márc. 7. 03:34
1/5 Rick92 válasza:
Valószínüleg más élményt nyújtana(akár olyan hangzást is elérhet, mintha egy komolyabb mélyláda szólna melletted), ezt a márkát nem ismerem, így többet nem tudok mondani, érdemes kipróbálni többfélét is mielött vásárolsz, ha lehet!
2/5 A kérdező kommentje:
köszi.:rock,metalcore,pop punk én ilyesmiket hallgatnék rajta általában. ha valakinek van még akármilyen véleménye az ne tartsa magában!.
2014. márc. 7. 04:12
3/5 anonim válasza:
Hát ha más dimenzióba nem is, más hangzást kapnál. De ehhez viszonyítási alap kell, több fejhallgatót kell kipróbálnod ahhoz hogy érezd a különbséget. Minden fejhallgató más, és ez szabja meg az árát is, pl.: frekvencia átvitel, impedancia, érzékenység, zárt vagy nyitott fejhallgató, a membrán minősége, stb. Néhány fejhallgató típusban kifejezetten a mélyre mennek rá, és van olyan amelyik inkább a magasabb, tartományokban. De meghatározza a hang érzetet az is hogy milyen minőségben hallgatod a zenét, mert ha rossz minőségben hallgatod akkor akármilyen 100-ezres fülesed van, attól még ugyan olyan zörgős, recsegős marad. Nem hallottam még erről a fejhallgatóról, de a gyári adatok alapján nem rossz. Viszont ezek csak referencia adatok. Tehát érdemben sajnos nem tudok róla nyilatkozni, viszont ha neked tetszik, akkor biztos nem fogsz csalódni benne.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2014. márc. 7. 19:11
5/5 Marics István válasza:
Hát szerintem sony mdr zx 300-at vegyél ugyan ebben az árban van és eléggé jól szól :) Meg a sony mdr v55 is jo csak az 15 ezer ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!