Elhiszitek, hogy a 2010. május 14. -i Metallica koncertre az állójegy 36,500 Ft?
itt még lehet kapni sima állójegyet akit érdekel 15k FT körül van
csövi!
A kiemelt álló 20.000HUF volt, amíg lehetett kapni. nekem is ilyen van, szerencsésnek érzem magam. a sima álló csak 13000 HUF. hogy lenne már 36.000?:D
Üdv!
Szia!
Én voltam a 164 cm-s ülőhelyes lány! Hát végül nekem is állójegyem lett :D Egy barátom apukája lesokkolt a ténnyel, hogy megvette nekem a jegyet :D Természetesen mindenképp kifizetem, de így legalább biztosan jutott. Amúgy nem sértődtem meg, Iron Maidenen én is első sorban álltam, csak hát körülöttem veteránok voltak, akik nem álltak volna neki pogózni :) Csak amiatt "féltem" a Metallica-állójegytől, mert decemberben jöttem ki a kórházból két műtét után, és még most sem vagyok "boxolható" állapotban :) Jó koncertet mindenkinek, örülök, hogy tudtál jegyet szerezni!
Ja, és teszveszen szerintem ne vegyetek, én égbekiáltó pofátlanságnak tartom, hogy egy 13.500 forintos jegynek írnak egy 15.000 forintos kikiáltási árat, ami még csak el sem éri a minimálárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!