Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elhiszitek, hogy a 2010....

Elhiszitek, hogy a 2010. május 14. -i Metallica koncertre az állójegy 36,500 Ft?

Figyelt kérdés
Véletlenül megtaláltam, hogy jövő májusban lesz Metallica koncert Budapesten, úgy örültem! Nagy nehezen megtaláltam az árát! Akkor már nekiálltam dühöngeni! Nagy Metallica rajongó vagyok már 13 éve, de ennyi pénzt nem tudok kiadni erre. Mondjuk azon jót mosolyogtam, hogy erre a koncertre ki vesz ülőjegyet :)
2009. dec. 12. 18:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A vater/teszvesz sem a legjobb, mert ott inkább kivárnak és drágábban adják el.
2009. dec. 13. 19:48
 22/27 A kérdező kommentje:
Nos, ez esetben kénytelen vagyok elfogadni a tényt, hogy nem jutok el Metallicára... Marad az MP3 hallgatás, meg Wigwamban és Rádayban leadott Metallica számok, ha épp arra járok :) Köszi az infókat!
2009. dec. 13. 19:51
 23/27 A kérdező kommentje:
Változott a helyzet! :) Kolléganőm férje megvette az állójegyet nekem is :)) Közben kiderült, hogy elfogyott azóta! Durva! 2 óra alatt pikk-pakk! Szóval én ott leszek :)))
2009. dec. 15. 16:11
 24/27 anonim ***** válasza:

[link]

itt még lehet kapni sima állójegyet akit érdekel 15k FT körül van

2010. jan. 8. 20:22
 25/27 anonim ***** válasza:
a büdös életbe nem ülnék Metallicán......beleőrülnék...elejétől végéig amig szusszal bírom tombolás........
2010. febr. 17. 14:33
 26/27 anonim válasza:

csövi!

A kiemelt álló 20.000HUF volt, amíg lehetett kapni. nekem is ilyen van, szerencsésnek érzem magam. a sima álló csak 13000 HUF. hogy lenne már 36.000?:D

Üdv!

2010. febr. 17. 19:56
 27/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Én voltam a 164 cm-s ülőhelyes lány! Hát végül nekem is állójegyem lett :D Egy barátom apukája lesokkolt a ténnyel, hogy megvette nekem a jegyet :D Természetesen mindenképp kifizetem, de így legalább biztosan jutott. Amúgy nem sértődtem meg, Iron Maidenen én is első sorban álltam, csak hát körülöttem veteránok voltak, akik nem álltak volna neki pogózni :) Csak amiatt "féltem" a Metallica-állójegytől, mert decemberben jöttem ki a kórházból két műtét után, és még most sem vagyok "boxolható" állapotban :) Jó koncertet mindenkinek, örülök, hogy tudtál jegyet szerezni!

Ja, és teszveszen szerintem ne vegyetek, én égbekiáltó pofátlanságnak tartom, hogy egy 13.500 forintos jegynek írnak egy 15.000 forintos kikiáltási árat, ami még csak el sem éri a minimálárat.

2010. febr. 20. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!