Elhiszitek, hogy a 2010. május 14. -i Metallica koncertre az állójegy 36,500 Ft?
Figyelt kérdés
Véletlenül megtaláltam, hogy jövő májusban lesz Metallica koncert Budapesten, úgy örültem! Nagy nehezen megtaláltam az árát! Akkor már nekiálltam dühöngeni! Nagy Metallica rajongó vagyok már 13 éve, de ennyi pénzt nem tudok kiadni erre. Mondjuk azon jót mosolyogtam, hogy erre a koncertre ki vesz ülőjegyet :)2009. dec. 12. 18:35
11/27 anonim válasza:
12/27 anonim válasza:
Aha, szerintem ez az! Vagy 2 órája néztem, és még nem volt fent.
Ez egyáltalán nem veszélyes!! :-))
13/27 A kérdező kommentje:
Hát a 13,500 FT-os jegyár még kibírható Metallica esetében. De több ülőhely van, mint álló! :) Hogy fogják kibírni azok, akik tombolni akarnak, de csak ülőhelyet kapnak? Hát akkor nekem is minél előbb meg kell vennem, de most nem nagyon van miből...Max.februárban tudnék venni jegyet, ki tudja, nem fogy-e el addigra? Köszi az eddigi hozzászólásokat! :)
2009. dec. 13. 19:10
14/27 anonim válasza:
Februárra? Huh, sztem addigra bőven elfogy.
Eleve mindig akad 1-2 jegyüzér, aki bevásárol.
15/27 A kérdező kommentje:
Hát az gáz! Ajjaj... miből veszek én jegyet??? Ráadásul ilyen korán sose veszek jegyet, ki tudja, nem jön-e közbe valami? Ráadásul motorra gyűjtök...Szívás... Na majd meglátom...
2009. dec. 13. 19:12
16/27 anonim válasza:
Max meghirdeted később és eladod.
17/27 A kérdező kommentje:
Hát akkor, ha tényleg úgy gondolod, hogy februárra elfogy, akkor januárban meg kell vennem... A motorpénzből...bárcsak lenne valami csoda, és kapnék valami plusz pénzt :D vagy lottóznom kéne, hátha :)
2009. dec. 13. 19:14
18/27 anonim válasza:
Madonna koncert az teltházas volt, annyi rajongója a Metallicának is van simán. Ezért gondolom, hogy elfogynak, igaz az nem a Puskásban volt.
Lottóban meg ne nagyon bízz. :P
19/27 A kérdező kommentje:
Meg kell mondjam, hogy semmilyen játékban nem bízom, mert eddig sose volt szerencsém nyerni nagy dolgot. Néha úgy eljátszadozom a gondolattal, hogy mire is költeném a lottónyereményt :D Hát én először 2006-ban voltam Metallicán Nickeldorfs-ban (vagy s nem is kell hozzá? :) ), jó volt! Meg ott volt a GN'R Opeth, stb. De budapesti Metallica koncerten még sose voltam:( Nos, szeretnék eljutni erre, de nem tudom, mit csináljak, ha pikk-pakk elfogy! Nem tudom, lehet-e utánajárni annak, hogy összesen mennyi jegy eladó?
2009. dec. 13. 19:25
20/27 anonim válasza:
Azt olvastam valahol, hogy minden koncertre egy héten belül elfogytak a jegyek, még a nagyobb stadionokban is... Tehát szerintem a januári jegyvásárlásban ne nagyon bízz, hacsak nem Vatera vagy Teszvesz, aranyárban of course... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!