Elhiszitek, hogy a 2010. május 14. -i Metallica koncertre az állójegy 36,500 Ft?
Üdv.
Véletlenül nem itt találtad, mert ez elég nagy lehúzásnak tűnik? Tudtommal ugyanis a jegyvásárlás a Metallica Fan klub rajongói számára dec. 13-án indul, a nagyközönség számára pedig dec. 15. de. 10 óra. Tehát a fenti oldalon hirdetett árak nem tudom mennyire hitelesek, lévén, hogy már tegnap is lehetett rendelni. Egyébként én úgy tudom, hogy 10 és 20 ezer ft között lesznek a jegyárak, ebből a normál álló ~13-14 ezer.
Hát, csak nem kerül ennyibe, de mondjuk tényleg érdekes, hogy még nem is kapható, de már egyes oldalakon terjed, hogy mennyibe kerül.
Egyébként én vagyok olyan hülye, hogy ülőjegyet vegyek, mert 164 cm vagyok, és egyrészt szeretném túlélni, másrészt szeretnék látni. A barátom is csak 173 cm, tehát ő sem látna sokat. :) De remélem, hogy 20 alatt lesz, mert többet képtelen lennék előteremteni rá.
Én is elmennék, csak nem ennyiért.
Rammstein legdrágább jegy 17.900 Ft volt. Sztem hasonló árban lesznek. A 36e az irreális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!