Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy képzelik egyesek hogy...

Hogy képzelik egyesek hogy Ákost szidják?

Figyelt kérdés
Az hogy nem képesek megérteni a dalszövegeinek a mély jelentéstartalmát attól még nem Ákos a hibás! Undorítónak találom azt, hogy még kifigurázták is a dalszövegeit: [link]
2014. febr. 25. 16:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ha ugyanazt képes volt elérni valaki mint Ákos, azután kritizálhatja. Ez az én véleményem! Engem csak az ostoba válaszok zavarnak, olyanok, amiket te is írsz.

Gúnyt űzöl a Tipikus Sztereó című számából miközben azt se tudod miről szól. Ne égesd már jobban magad!

2014. márc. 1. 17:39
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
itt az elejétől kezdve már csak te égsz lelkem! :D
2014. márc. 1. 19:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom... Miért nem mindegy neked, hogy ki mit mond Ákosról meg a munkásságáról? Te szereted, és ez a lényeg.

Én például nagyon szeretem Alföldi Robi rendezéseit, szerintem zseniális személyiség, nekem teljesen átjön a mondanivalója. De rengetegen szidják, elítélik, köpködnek rá, mert nem értenek a nyelvén, csak a polgárpukkasztást látják a munkájában. Volt már párszor, hogy vitatkoztam erről emberekkel, elmondtam a véleményem, ennyi. Szólásszabadság van, ha valakinek nem tetszik valami, hát ez van, kritizálni is szabad, max ignorálom.

Egyébként nekem gyerekkoromban Ákos volt az Atyaúristen, aztán én is változtam, meg elérezett az a pont (illetve egy ideig telt a pohár) a személyiségváltozásában, amikor nagyot csalódtam benne, és már nem bírtam az embert. De a zenéjét (vagyis főként a régebbi albumait az Andantéval bezárólag) máig hallgatom, az viszont nekem nemgyere be, amilyen irányba újabban elindult.

És még valami. A könyökömön jön ki, hogy a nagy Ákos fanok mindenkit hülyének néznek, aki nem szereti Á. számait, mondván nem érti, miről énekel. Hát én például értem a tipikus sztereót is, látom benne az iróniát, ennek ellenére kissé méltatlannak találom Ákoshoz képest, és nem is feltétlenül értek egyet minden sorával.

Magán az emberen és a dalszövegein is túl sok a máz, nem látom már az eredeti személyiséget, csak a maszkot. Túl tökéletesnek hiszi magát és nagyon csőlátó módon gondolkozik: ez igen, ez nem, ez fekete, ez fehér. Nem tudok mit kezdeni ezzel a hozzáállással.

Amúgy például Kiss Tibor szerintem sokkal jobb dalszövegíró, mint ő: eredetibb, nem nagy szavakkal dobálózik, és így jobban célba is talál.

Na, ezt jól elnyújtottam...Régen írtam véleményt Ákosról, most kiadtam magamból!:)

21/L

2014. márc. 22. 00:49
 14/17 anonim ***** válasza:
*méltatlannak találom Ákoshoz
2014. márc. 22. 00:51
 15/17 anonim ***** válasza:
66%

Egyébként most belenéztem egy Ákos interjúba:

http://www.youtube.com/watch?v=JjHXvf182Oo

Kb. 13 perctől

"[Azt mondják, hogy ] Mindenkinek a döntését tisztelni kell. Én nem szeretném tisztelni. Van abszolút jó, tehát a szubjektív jó nem érdekel - tehát ami az egyik embernek jó, az a másiknak esetleg rossz -, de van abszolút jó, ezt hívják úgy, hogy üdvösség. "

Na... úgy érzem, ezt nem is kell kommentálnom, mert mindent elmond.

2014. márc. 22. 01:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, kicsit végy már vissza!

Nem szeretem Ákos zenéjét, őszintén szólva a hideg is kiráz a dalai hangulatától, a hangszíne sem tetszik, más az ízlésem - igen, ezt mind érzelmi alapon merészeltem megfogalmazni, hiszen akármilyen furcsa is, az ember a számára szimpatikus dolgokat - például a zenét - nem objektív szemlélettel választja meg. Ha jobban értenék a zenéhez, biztosan tudnék Ákossal szemben szakmai, érdemi kritikát megfogalmazni, ám mivel a zenét nem csak a bennfentesek szeretik, sajnos meg kell elégedned annyival, hogy nem szeretem a dalait, egyszerűen nem tetszenek. Ettől függetlenül eszembe sem jutna valakit azért "lenézni", mert az ő álláspontja - akármilyen témában - más, de elvárom, hogy ez kölcsönös legyen, és ne támadásnak vegye már, hogy éppenséggel kulturáltan kinyilvánítom a negatív véleményem.

2014. máj. 14. 20:56
 17/17 balkalolka ***** válasza:
#14 én meg Ákost tartom méltatlannak
2014. máj. 29. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!