Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy képzelik egyesek?
Badoo-ra beléptem és ezeket írta egy alak. Teszem hozzá, teljesen átlagos, smink nélküli, farmergatyás képek vannak fent rólam, semmi kirívó! 28 vagyok, de ilyennel még nem találkoztam, viszont egyre több az ehhez hasonló.
Hektor — szerda, 31 július 2013 21:32
Vajon milyen szakirány kelthette fel kedves érdeklődésedet anno pályaválasztás idején? érdekelne...
....persze,ha szabad,hogy érdekeljen...Miss "Komoly Hölgyike"!
Hektor — szerda, 31 július 2013 21:49
...jó fényképorcád van,de remélem nem vagy manöken (nálam az rosszpont)..
...ahogy nézem a képeket...szerintem laza partnerkapcsolatban élsz jelenleg...
a szemed gyönyörű,nagyon bejön a színe,de volt már boldogabb is én azt látom benne .
Hektor — szerda, 31 július 2013 21:51
ne feledd:
új nap , új élet
kellemes ébredést!
Nyalizós sintér! nőnek az ilyen nem kell.
Hagyd a pi csába a szar ratyi dumáival együtt.
az az oldal ált. szexre kereső emberekkel futottam össze, bár lassan már mind ilyen
amúgy innen ne várj választ, talán válaszolnál, gyorsabban kiderülne, netán udvarias visszautasítás, ez mind rajtad múlik
Ezek teljesen osszefuggestelen uzenetek, semmi ertelmuk igy onmagukban, azt viszont en nem erzem, hogy sertegetni akart volna...
Egyebkent pedig ilyenek az internetes kozossegi oldalak: keszulj fel ra, hogy nem csak olyanok fognak irni, akikkel az elso mondat utan azonnal menthetetlenul szimpatikusak lesztek egymasnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!