One Direction utálók! Miért utáljátok a 1D-t?
És ne gyertek nekem ezzel, hogy "mert sz@r zene"!!!
Ha csak simán ezt gondolnátok, nem vernétek ennyire nagy dobra!!! És ne mondjátok nekem, hogy nem veritek nagy dobra! Ha megláttok egy directionert szóvá teszitek rögtön! (ritka a kivétel, de tisztelet neki...)
Egy normális választ se kaptam erre a kérdésre eddig! (lásd: "mert b*zi k*csögök", "mert az nem is zene" stb.)
KÉRLEK CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT!!!
Köszi! :)
Egyrészt én azért utálom, mert az osztályban a lányok 80%-a vagy 'szerelmes' valamelyikbe (érts: 1000 kép van arról a bizonyos tagról a telefonjukon, egyfolytában róla beszél, hülye szerelmes blogokat olvas, amiben az a tag a főszereplő), vagy agymosott fanatikus (Vagy éppen mindkettő. ), és ebből már kezd totálisan elegem lenni, mert nekem nem jön be az a szöveg, hogy 'nem tudod milyen gyönyörű vagy', meg az efféle agymosó nyálas rizsa, másrészt, szerintem egyik sem helyes, sőt, szerintem mindegyik a média rongybabájává lett, akiket úgy alakíthatnak, ahogy kedvük tartja.
Másrészt: Csak énekelnek (na jó, néha az egyik gitározik), és számomra ez nem a zenét jelenti. Számomra az IGAZI zenét a Kiss vagy az Imagine Dragons jelenti.
Nem akartam megsérteni senkit, ha valamiért mégis sikerült elnézést kérek.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!