Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » One Direction utálók! Miért...

One Direction utálók! Miért utáljátok a 1D-t?

Figyelt kérdés

És ne gyertek nekem ezzel, hogy "mert sz@r zene"!!!

Ha csak simán ezt gondolnátok, nem vernétek ennyire nagy dobra!!! És ne mondjátok nekem, hogy nem veritek nagy dobra! Ha megláttok egy directionert szóvá teszitek rögtön! (ritka a kivétel, de tisztelet neki...)

Egy normális választ se kaptam erre a kérdésre eddig! (lásd: "mert b*zi k*csögök", "mert az nem is zene" stb.)

KÉRLEK CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT!!!

Köszi! :)

2014. febr. 24. 15:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem utálom őket csak nem szeretem a zenéjüket mert b*zisok, a zenéjük ízléstelen vagy lehet azért van mert egyszerűen nem az én stílusom... Nem szólom le azokat akik szeretik őket hisz mindenkinek más a stílusa az ízlése ennyi... én BVB (Black Veil Brides) fan vagyok imádom őket <3 nekem ez a stílusom ennyi egy csomó ember van aki őket tartja b*zinak meg stb... én ere annyit mondok hogy nem érdekel mert nekem tetszik és kész!Nem szólok le senkit aki az 1d-t szereti de engemet se szóljanak le a BVB miiatt ennyi na sziasztok :D
2014. okt. 15. 22:18
 12/15 anonim ***** válasza:
az kimaradt hogy 14/L
2014. okt. 15. 22:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert a One Direction másnéven: Melegek alakulata.
2015. jún. 6. 17:39
 14/15 anonim válasza:

Egyrészt én azért utálom, mert az osztályban a lányok 80%-a vagy 'szerelmes' valamelyikbe (érts: 1000 kép van arról a bizonyos tagról a telefonjukon, egyfolytában róla beszél, hülye szerelmes blogokat olvas, amiben az a tag a főszereplő), vagy agymosott fanatikus (Vagy éppen mindkettő. ), és ebből már kezd totálisan elegem lenni, mert nekem nem jön be az a szöveg, hogy 'nem tudod milyen gyönyörű vagy', meg az efféle agymosó nyálas rizsa, másrészt, szerintem egyik sem helyes, sőt, szerintem mindegyik a média rongybabájává lett, akiket úgy alakíthatnak, ahogy kedvük tartja.

Másrészt: Csak énekelnek (na jó, néha az egyik gitározik), és számomra ez nem a zenét jelenti. Számomra az IGAZI zenét a Kiss vagy az Imagine Dragons jelenti.

Nem akartam megsérteni senkit, ha valamiért mégis sikerült elnézést kérek.

14/L

2015. jún. 16. 16:51
 15/15 kinga2015 válasza:
Én nem szeretem őket de nem is utálom... És azért nem tudok értük rajongani, mert nap mint nap azt kell hallgatnom, hogy mindenki nyáladzik értük... Amikor még nem nagyon voltak annyira ismertek akkor nagyon szerettem őket, most már semleges az érzéseim irántuk. Most is van egy két számuk amit szeretek de nem rajongók értük
2015. júl. 20. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!