Csak én érzem úgy, hogy a One Direction nem tud újat mutatni?
Figyelt kérdés
Az összes számuk annyira nagyon hasonló. És ráadásul a mostani albumuk is szinte ugyanolyan, mit az eddigiek.2014. febr. 9. 07:13
1/7 sándorjános válasza:
Eddig is mutattak bármi újat? Igazából az indie rock poposabb ágát már régen feltalálták, max talán annyiban különböznek az elődöktől, hogy el tudták adni magukat a médiában.
2/7 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Eddig sem mutattak semmi újat. Az összes számuk ugyanolyan középszerű, semmivel sem tűnnek ki a hasonló együttesek közül. Csupán a média karolta fel őket az eurovíziós dalfesztivál ideje alatt, kb. ennyi ideig is tartott a pünkösdi királyságuk.
3/7 anonim válasza:
Én is úgy érzem.Bár nem vagyok rajongó,de megnézem mindig az új klipjeiket,meghallgatom az új albumot,de semmi újat nem tudtam felfedezni.Minden klipben csak bohóckodnak,belebámulnak a kamerába (persze a rajongóknak tetszik) csak már sokadjára nem túl izgalmas.
Ha nem fejlődnek valamilyen irányban akkor pár év és csak emlék lesz.Bár a legtöbb banda nem szokott hosszú életű lenni.Itt is csak idő kérdése,hogy ki mikor akar szólókarrierbe kezdeni.Én csak Zayn-ben látok fantáziát.
4/7 anonim válasza:
igen te érzed úgy... nem szeretnék kötekedni, de éppen most mutatják meg a másik oldalukat. Hasonlítsd össze a You&I szövegét mondjuk a Kiss You-val... ;)
5/7 anonim válasza:
Egyet érte az előző kommentelővel. Én is Directioner vagyok és szerintem a fiúk próbálnak újat mutatni sőt mutatnak is pl. most hasonlíts össze egy Midnight Memoris-t egy Little Things-el és aakor már is meglátod a különbséget.
6/7 anonim válasza:
Zeneileg,előadásmódilag ugyanaz.
Én a legelső számaikat szerettem amikkel berobbantak,de azóta semmi.Olvastam,hogy készül egy konkurencia banda amitől elvannak ájulva,ha az berobbanna akkor az 1D mehet a lecsóba.
7/7 anonim válasza:
Hasonlítsd össze a They Don't know about us-t és a You&I-t. Nincsen a két dal közt semmi különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!