Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárkombó otthonra?

Gitárkombó otthonra?

Figyelt kérdés

Otthoni gyakorlásra (tehát kifejezetten panelbarát 10-15-20 wattos) kis kombót keresek. Legyen azért szép hangja, effekt nem fontos, mert később úgyis akarok venni egy mutieffektet a kombó után. Jelenleg egy régi 15 wattos behringer kombón tolom, van beépített torzítója, de szegénynek nagyon csúnya hangja van.

Tehát ami fontos, hogy kicsi legyen a kombó, szép hamggal. Bluesos, rockos zenéket játszok, gyakran a tiszta csatornán torzítás nélkül, de azért nem vetem meg a zúzdát sem. Szerezem a csöves hangot, de ez nem feltétlen kikötés, hogy csövi legyen. Előre is köszi a tippeket!

Ui.: a pénztárca is szempont

2014. febr. 19. 09:39
 1/3 Racz Mario ***** válasza:

LINE6, Orange, Peevey márkákat javaslom ilyen kategoriában

Elég jo oldal(Én innen rendeltem....általában kiszállítással is olcsobb, mint a belföldiek)

2014. febr. 20. 20:28
 2/3 Racz Mario ***** válasza:

Link lemradt :)

[link]

2014. febr. 20. 20:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Orangot már néztem, szemezgetek velük :)
2014. febr. 21. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!