Mit Gondoltok a Péterfy Bori zenekarának zenéjéről? (én az alábbit)
Hát egen, ez van a hirtleen "felkapott zwnékkel"
De szerintem azenekar nyújt vmi eredetit, a mai unalmas semmit mondó, üres szövegű popzenék mellett egy kis gyöngy
pl. csifó, lola, megások nagy része stb..
szeretem az olyan zenét ami hangulatos, az impresszió zenében:)mert pl ilyen a katapult a csobogás és még 1-2 számuk. számomra mondjuka vámpír meg a labamba ami kicsit semmit mondó tartalmilag, de akadnak költőien megfogalmazott szövegek és a zene is különleges, több féle hangszer, effektek, szóval egy szóval kreativ és 1ik szám sem oylan mint a többi, mind kicsit más:)
annyira nem ismerem, a labamba idegesít, viszont most is Ópiumot hallgatok, amit imádok tőlük:)
Amúgy szeretem az altert. Kispál, Quimby meg az ilyenek a jó zenék:)
és íííígy van, lolát meg csifót nem is lehet szeretni.
a labamba nekem sem jöün be, bár általában soha nem jönnek be a zenekarok "sláger" dalai/ meg a vámpír sem igazán:)
én inkább: Csobogás, Délelőttök a kádba, Katapult, Szembogár(a 2. lemezről)Bűvös vadász After hours:) ezek az apszulút kedvencek:)
Nekem nagyon tetszik.Péterfy borinak nagyon jó hangja van.Bár a klippekben nekem nem tetszik,hogy péterfy Bori milyen sokat mesztelenkedik.A kedvnecem az Ópium és a modern dizájn.
(az abszolútot B-vel írjuk nem p-vel)
:S basszus mindig ezek ahelyesírási szarok:S
akadjon már mindenki le erről, nem publicisztikai oldal ez:)
és ugy gondolom ez nem volt 1 hatalmas nagy hiba:)
am köszönöm a válaszokat:)
xD
igaz:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!