Lány létemre nagyon szeretem a hip-hop/rapet. Ezt furának tartják?
Figyelt kérdés
A barátnőm hallgat olyan zenéket, mint ami az x-faktorba meg ilyenekbe megy, de én nem tudok. Tetszeni tetszik, rádióba vagy csak kiváncsiságból meghallgatom, de nem az igazi. A rockkal is így vagyok.
Magyar előadókat szoktam hallgatni, mint Tkyd, BSW, DSP, Hősök,G.w.M stb. és még az RTM-eseket is szeretem, közülük legjobban az AK26-ot.
Külföldön meg a legjobb szerintem Tupac volt, neki is szoktam hallgatni pár számát.
2014. jan. 16. 16:41
2/2 anonim válasza:
Mindig van olyan, amit valaki furának tart. Bár a környezetemben pont most jön be az, amit hallgatsz. Ugye bejöttek a Busta és hasonló rap zenék, a fiatalok nagy része meg rákattant. Mondjuk az általad felsorolt előadók nekem sokkal jobban bejönnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!