Gáz, hogy 16/f létemre szeretem a klasszikus zenéket is?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 18:58
2/7 anonim válasza:
Szerinted gáz? Gondolkozz el a saját válaszodon.
3/7 anonim válasza:
Nem gáz,csak furcsa.Kivételes fiú lehetsz :)
4/7 anonim válasza:
ajj annyira elegem van már az ilyen "gáz" kérdésekből... tiszta szánalom az összes ! most mit vársz hogy majd mindenki azt mondja neked hogy mekkora arc vagy mert klasszikus zenét hallgatsz és így hizlalják a májad vagy mi? -.- meg am ki a brét érdekel ha gáz is?? nem mind1 amíg neked tetszik? nőj fel barátom! :D
5/7 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Kit érdekel, hogy mi a gáz? De egyébként nem feltételezném, hogy valaki, aki klasszik zenét hallgat ilyen kérdéseket ír ki.
6/7 anonim válasza:
Én is 16/f vagyok, ugyan a House zene a kedvencem, de egyre jobban szeretem a klasszikust is, sztem az alap zene mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!