Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az Avenged Sevenfold zenekar...

Az Avenged Sevenfold zenekar is illuminátus?

Figyelt kérdés

Csak mert az új lemezborítójukon egy koponya van és az is félszemű! Ez eléggé illuminátus jelnek tűnik!

nézzétek: [link]

#rock #Avenged Sevenfold #illumintus #sátánista metál
2014. jan. 11. 22:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
29%
Undorító amit itt leműveltek
2014. jan. 30. 18:10
 22/31 anonim ***** válasza:
45%

21, szerintem pedig vicces hogy nem veszed észre magad :)

Égesd csak magad tovább, én remekül szórakozok.

2014. jan. 30. 23:45
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát a Hail to the Kingnek eléggé kemény versenytársai akadtak...Black Sabbath, Miley Cyrus,Jucy J,Five finger death punch....És elhiheted hogy a Metallica lemezekből sem kelne el ma már 15 millió darab. Én eléggé nagy Metallicás vagyok de őszintén szívesebben hallgatok meg bármit a Hail to the King lemezről (és nem azért mert az jobb lenne mint a Black album). Lelehetne akadni már erről a témáról. Én a Punnanyval vagyok ilyen viszonyban mint te az a7x-el, mégsem fikázom őket névtelenül a neten, egyenesen a rajongóiknak szánva.
2014. jan. 31. 15:45
 24/31 anonim ***** válasza:
3%

Ilyen egy igazi zenész

[link]

2014. jan. 31. 16:36
 25/31 anonim ***** válasza:
65%
A Black album a mai napig az egyik legkelendőbb metal lemez, ami valaha is készült. Még most is sokat vesznek belőle.
2014. jan. 31. 16:41
 26/31 anonim ***** válasza:
21%

Ennyi emberek itt a bizonyíték

http://www.youtube.com/watch?v=xzHQgxBmzMw&feature=youtu.be

idézném a top kommentet

A7X have the most annoying fanbase. They are similar to what Linkin Park fans used to be like back in the early 2000's.

As for the music. What a blatant display of laziness. How can you defend this shameful garbage? Metallica should sue the pants off of these homos.

És tényleg ti vagytok a legirritálóbb rajongók.Tapasztaltam.

2014. jan. 31. 19:08
 27/31 anonim ***** válasza:
92%
Ez egy jól összevágott mashup :D Vagy talán ez is copy? :D http://www.youtube.com/watch?v=eIf3b6meriM
2014. jan. 31. 19:13
 28/31 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon bejön a kettő összekeverése. :D Király :D
2014. febr. 3. 14:08
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Lehet fikázni az A7x-et, de gondolj bele te tudnál olyan zenét csinálni, ami teljesen új. A jelenben már annyi elvárásnak kell megfelelni, hogy azon csodálkozom, hogy egy ilyen albumot sikerült kihozniuk. Mikor ennyi "híres előd" van a hátad mögött akkor te tudnál egy teljesen újat csinálni? Lehet, hogy a Metallica hú de jó meg hú de egyedi, de nagyjából a Blac volt az utolsó jó albumuk. Lehet azt mondani, hogy akkor ők miért nem másolták az elődeiket, de gondolj bele. Mikor ők írták a zenéjület akkor volt max. 4-5 nagy metál zenekar, most meg minimum 15, és ha elég jól figyelsz akkor a Metallicában és a többi akkori zenekarban hallod az elődeik hangzását. Nem az A7x-et akarom védeni, de szerintem nagyon jó a Hail To The King album.

Az A7x-en röhög az egész internet, és pont a Metallicát hozod fel példának, mikor a Hammer szerint az 2014 legfőbb reménysége, hogy a Metallica végre jó albumot hozzon ki.

Szerintem ez így nagyon abszurd, lehet, hogy nem a legegyedibb album, de , ha meg egy teljesen új dolgot adnak ki akkor meg azt fogjátok fikázni. Most szerinted, mert ti itt elkezdtétek az A7x-et fikázni ezért, most kevesebben fogják szeretni. Hidd el, ha én nagyon akarnám én is tudnám a Metallica-t fikázni. És miért nem csinálom?! Mert van bennem annyi becsület, hogy nem kezdem el azt fikázni amin valaki dolgozott és ráadásul egy olyan anyag ami jó lett. Úristen, ebben az albumban vannak olyan riffek és ritmusok amik hasonlítanak az elődeikére, és???

Te most e miatt nem tudsz jól aludni, ha nem így van akkor hagyjátok már abba az állandó lefikázását a zenekaroknak. Te tudnál csinálni egy teljesen új és eredeti albumot? Ha nem akkor ne fikázd másét sem!!!!!!!!!!

2014. ápr. 15. 20:47
 30/31 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes eddig senki se fikázta őket nagyon max lepózerezték őket,kijött ez az új fos és mindenki rájuk szált. Robb Flynn,a fél internet,az Overkill ilyen pólókat kezdett el gyártani:

[link]

És igen,tudok olyan zenét csinálni ami teljesen új.Jöhetnek az "akkor mutasd" kommentek de ennek még nem jött el az ideje.

2014. ápr. 15. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!