Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudtok mondani jó koreai vagy...

Tudtok mondani jó koreai vagy japán rock vagy metál bandákat?

Figyelt kérdés

Amit ismerek és tetszik az a Guyz(Krock)

Kedvenc előadókat, kedvenc számokat irjatok légyszi a fent megadott műfajban :)

2014. jan. 8. 20:02
1 2
 11/16 Ágoston Noémi ***** válasza:
hát ez az, én is szeretem a k-popot, de nem kell erőszakosan terjeszteni ott, ahol nem kérik :D ami rock/visual kei, ha az is jó: Flow, Orange range, An cafe, Versailles, Stereopony, Scandal, SID (esetleg DISH//) Miyavi, Gackt szólisták :) remélem tetszenek ^^
2014. aug. 8. 17:34
 12/16 anonim válasza:
Jrock ès visual kei banda a Diaura, nagyon jók szemèlyes kedvenceim^^(pár szám tőlük: Terrors,Taidou, Whiteness, Silent majority, stb)
2015. jan. 5. 22:38
 13/16 Wolf17118 válasza:
nekem most ez a legújabb kedvencem:Wagakki Band (和楽器バンド)
2015. márc. 11. 21:35
 14/16 anonim válasza:
Igaz, hogy rgégi kérdés.És ez a banda már magszűnt.Dea DELUHI nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!*____*
2015. dec. 7. 19:14
 15/16 anonim ***** válasza:
A DAMY-t nagyon ajánlanám a figyelmedbe. Tudom, hogy már régi kérdés de hátha te vagy az esetleges érdeklődők esetleg utána néznek. Egy hard rock/metalcore együttesről van szó. Itt megtalálhatod a magyar rajongói oldalt, igaz még nagyon kezdődleges, de ha megtetszett az együttes érdemes követni az oldalt! :) [link]
2016. szept. 28. 16:45
 16/16 anonim válasza:
Crytal Lake. Elég kemény dalaik vannak, de nagyon jók.
2017. dec. 29. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!