Tudtok mondani jó koreai vagy japán rock vagy metál bandákat?
Amit ismerek és tetszik az a Guyz(Krock)
Kedvenc előadókat, kedvenc számokat irjatok légyszi a fent megadott műfajban :)
Egy darab japán melodic death metal banda (igaz van egy kis electro/techno beütése is) van ami tetszik. Ez a Blood Stain Child.
Nekem ezek a számaik tetszenek:
Freedom
Innocence
Peacemaker
Metropolice
Neo-Gothic Romance
Stargazer
Forever free
Merry go round
Moon light wave
Elsőre engem az In Flames -re emlékeztetett valamiért.
Girugamesh - Enishi, Kowarete iuku sekai, Owari to mirai
One Ok Rock - ők nagy kedvenceim:) (néhány jó dal tőlük: In The Beginning, Re:make, Let this go)
Esetleg a Heidi., őket a Kaichou wa Maid-samából ismertem meg(opening és ending) és az UwMishi(az Akane a legjobb!), ez a Kaichou wa Maid-samában egy fiktív zenekar, de vannak rendes számaik, meg minden:))
Érdemes meghallgatni az Ikimono Gakarit(Hana wa Sakura Kimi wa Utsukushi), bár ők nem metál, de még nem is rock, viszon nagyon szeretnetők!!! Remélem segítettem!:)
#2 ezek inkább kpop-os beütésűek nekem..
Többieknek nagyon köszönöm :)
Én kb csak 1 db ismerek... :D
De azt le írom neked :)
Maximum The Hormone - Zetsubou Billy ; What's Up,People ; ; Vengance ; Buiikikaesu ; Alien (bár 3:30-nál kicsit... nem tudom szavakba önteni x'D
De ez se rossz :)
予襲復讐 マキシマム ザ ホルモン
Every Single Day (에브리싱글데이). Nem ismerek sok ázsiai zenét, de őket nagyon szeretem. *-*
http://www.youtube.com/watch?v=Gc9lRqq_3pg
(Off: ha a kérdező rockot kért, miért írtatok többen is k-pop zenéket? o.O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!