Tudtok mondani olyan oldalt, ahol online megtudok nézni amerikai filmeket koreai nyelven?
Figyelt kérdés
oldal, internet, online, koreai, angol, amerikai, kíváncsiság, film, website2013. dec. 16. 21:44
1/2 Miwato válasza:
Szerintem ha beírod a keresőbe az angol címet, utánaírod hogy "korean" és ha megtaláltad koreaiul a címét akkor megtudod nézni.
Például, most hirtelen az Avatár Aang legendája című sorozat jutott az eszembe de hasonlóan:
Avatár Aang legendája ---> ugye az angol címe ez: "Avatar legendary of Aang/Avatar the last airbender" utánaírod hogy "korean name/title" stb. És ennek a koreai címe: 아바타 아앙의 전설 (Abata, Aangui jeonseol).
2/2 Miwato válasza:
Mondjuk, nézhettem volna időt is tegnap... Mármint, hogy na mikor lett kirakva a kérdés.😂 nem jutottam el addig... Na nem gond.xD ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!