Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok a Bullet For My...

Mit gondoltok a Bullet For My Valentine-ról?

Figyelt kérdés
2013-ban jelent meg az új albumuk, ami sokak szerint már nem az igazi Bullet, bár személy szerint nekem nagyon bejön ez az album is a másik három mellett. Aztán 2013 novemberében jött egy új szám, a Raising Hell, ami szerintem bőven odaveri bármelyik Temper Temper számot, ezzel megmutatták, hogy ők ilyet is tudnak, és hogy ilyesmikre lehet számítani a következtő albumon, ami akár még idén is megjelenhet. Én amúgy a 2013-mas VOLT fesztiválon ismertem meg őket, utána kezdtem hallgatni őket, azóta ők a kedvenceim, már minden létező számukat ismerem... :) Ti hogy vagytok velük? Kedvenc számok?

2014. jan. 3. 11:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én nem sértegettelek, csak elmondt hogy az ÉN véleményem szerint nem popmetál, hanem egy király metalcore banda. A The Poison nevű albumuk a példa rá, hogy tudtak ők, ha akartak...
2014. jan. 5. 17:37
 12/15 Johnny Christ ***** válasza:

Szerintem a Temper Termet albumuk is nagyon jó lett, de teljesen egyetértek a Raising Hell hatalmas szám. :D

Régóta ismerem ezt az együttest, de nem igazán kedveltem persze lehet azért mert akkor még túl fiatal voltam, de semmire meghallottam a Raising Hellt azóta imádom. :D

Összegezve nagyon jók!

2014. máj. 11. 15:28
 13/15 Johnny Christ ***** válasza:

*Temper Temper

*de amikor

2014. máj. 11. 15:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Imádom őket! Az egyik legjobb metalcore banda!!! :D

15/L

2015. jan. 13. 02:44
 15/15 anonim ***** válasza:

És szinte minden számjukat imádom. :)

(utolsó vagyok)

2015. jan. 13. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!