Menyire számítanak ezek a bandák emos-nak? Egyáltalán azok-e vagy sem? Csak azért kérdezem mert haverom megnézte miket hallgatok, 's ilyet mondót hogy "te ilyen emos zenéket hallgatsz" :D! Bandák lent ->
Igazán nem érdekel hogy emos vagy nem mert tetszenek ^^, csak furdal a kíváncsiság hogy igaza volt-e :D!
Bring Me The Horizon,Bless The Fall,SilverStein,Underoath,Fit For Rivals,I See Stars,Bullet for My Valentine,Motionless In White, As I Lay Dying,Asking Alexandria,August Burns Red, Motionless in White,Pierce the Veil,I See Stars,Get Scared,Rise Against,Slipknot,Eyes Set To Kill,Avenged Sevenfold,Bob Marley 's néha Suicide Silence Bob Marley. Előre is kösz a választ :)
Húúúú öcsém ezek rohadt jó bandák,szerintem nem attól leszel emós,ha ilyet hallgatsz,hanem inkább a stílusodtól,és persze attól,hogy mindig fájdalmas arccal,csöndben üldögélsz,vágdosod a karod,csuklód.
Nyugi nem vagy emós^^
ASKING <3.
15/F
Osztom az első válaszadó véleményét! :D
16/F
Ui.: System Of A Down-t nem hallgatsz? :( :D
Fájdalmas arccal hm... ezt még így nem hallottam :)
Hát a ruháim egy része kb fele negyede rock-er stilusú, szoktam kommunikálni a külvilággal, bár nem vagyok egy dumagép :D... bár ha olyan emberek vesznek körbe inkább beteszek a fülesen valami jó zenét :D...
De hogy nem hallgatok SOD-ot... :D Chop Suey!,Toxicity,B.Y.O.B. kedvencek :),de ezek is jók szerintem: Lonely Day,A.T.W.A.,Soldier Side, Aerials
Slipknot-ot is hallgatok :)
Jól van akkor, már megijedtem. :D Hypnotize is jó, és amúgy nekem a Lonely Day az egyik kedvencem tőlük! ;)
Amúgy én is úgy vagyok vele, ahogy te: nem vagyok egy nagy beszélő típus, és a ruháimmal is inkább a rockot képviselem. :)
Slipknotot én is hallgatok, azok is kemények. :D
#1 vagyok :D
Én is főleg a rockot képviselem,most is már kéne venni bandás pólókat :3
De mondjuk én hangosabb típusú vagyok :DD
Nekem is kéne venni valami jó bandás pólókat *_*
Milyen sok jó ízlésű ember :D,hm akkor nem csak engem néznek emosnak x'D
Sok jó ember kis helyen is elfér. :) Amúgy nem tudom, mi köze van ennek ehhez, de most ez jutott eszembe... :D
(#2,#4 voltam)
Engem nem néznek emos-nak csak ilyeneket hallgatok :DD
#1 voltam.
Hiába na ízlés az ízlés :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!