Koreában melyik kpop bandák számítanak híresnek és melyek azok akik alig vannak jelen vagyis kevés koncert vagy ilyesmi?
Hmm. hát elgondolkodtató kérdés. Pontos választ nem tuodk adni, de elmondom amit én gondolok:D
Szerintem most híres bandák: B.A.P, Exo, Infinite és még biztos vannak, de mot ennyi jut eszembe. Ők most elég aktívak, és sokan ismerik, szeretik őket. Akik még elég híresek, de most a legjobb tudásom szerint nem túl aktívak: Suju, Ukiss, Mblaq, Shinee, Bigbang, Beast
Akik nem túl ismertek: C-Clown, LC9 bár ők újak, Myname, Lunafly stb.
Nme túl sok és nem is pontos infó, de azért remélem valamit segítettem:)
MINDENBEN egyetértek az előzővel..szerintem is így van:D Bár a shinee nem olyan rég jelent meg 2 klippel+azóta láttam pár koncert videót is meg szerepeltek a WGM-be is. Szóval talán a shinee nem tartozik oda.
Akik nem szerepelnek annyit oda írnám még a BTS is. Igaz ők is újak és épp, hogy mostanába van több koncertjük, de még csak 3 klippük van és nem olyan sok felkérésük mint egy B.A.P (kedvenceim) féle bandának:D
Az első két válaszoló sok mindenkit felsorolt akit én is akartam és most hirtelen csak egy jut szembe akit kihagytak és mindenképp oda kell írni: Block B <33 I luv Block B
Nillili Mambo, Nalina, Very Good, kötelező darab tőlük :33 Nem túl aktívak, nem a legnépszerűbbek, de ez egy-két botrány és/vagy per miatt van. Egyébként ők a kedvenceim :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!