Milyen zenéket hallgatsz?
Black metál: Watain, Dissection, Carpathian Forest, Burzum
Egyéb: Marilyn Manson, David Bowie, Therion
Azért szeretem, mert szeretem.
Heló!
Rock - szinte az összes alternatívája -, metal (azon belül folk, nu, viking, death, alternativ...), Klasszikus.
Elsősorbna azért, mert a hangszeres zenét preferálom. És afentiekből jön, hogy főknét arock-hoz köthetőket.
Együttesek példának: Doors, Slipknot, Disturbed, the Who, rammstein, Ensiferum, Amon Amarth, In Flames, System of a Down, Jefferson Airplane, Rolling Stones, David Bowie, Old Mans Child, Green Day, Paddy and the Rats, Dropkick Murphys, Arkona, Marilyn Manson, The Beatles, Johnny Cash, Sabaton, Powerwolf, Artic Monkeys, Skillet, ACDC, egyéb klasszikusok...
Mostanában az elektronikus zenéket.
(Tomorrowlandes fellépők...) :)
Elektronikus zenékben utazom, azon belül is hardstyle, hardcore, dnb, dubstep és ezeknek sokfajta változata.
5-6 éve csak ezeket hallgatom, és nem lehet megunni, mert mindig van valami új, nem egyhangú, ritmusos, és motivál.
Főleg rockot, ritkábban bluest vagy metált. Én is a hangszeres zenét szeretem, gitározom, és ugye kevés olyan műfaj van, ahol nagyobb szerepe lenne a gitárnak. Ráadásul egy jó kis rockszám nagyon fel tudja dobni az embert :)
Együttesek/előadók, amiket szeretek: AC/DC, Guns n Roses, Nirvana, Foo Fighters, Bon Jovi, Green Day, Sum41, Ramones, Misfits, Metallica, Iron Maiden, Dream theater, The Beatles, Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, Queen, Deep Purple, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Joe Bonamassa, Led Zeppelin, Dropkick Murphys, Paddy and the Rats, Kispál, Pál utcai Fiúk, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!