Mit gondoltok a Bullet For My Valentine-ról?
Én meg pont arra vágyom, hogy idén vagy jövőre valami olyan anyaggal jöjjenek ki, mint amilyen a Poison vagy a Scream Aim Fire volt. Csak Matt hangja már kicsit más, mint régebben, és már a screamelés sem megy úgy neki, de én nagyon bírom a hangját még így is :D
Meg azt remélem még nagyon, hogy idén nyáron is talán sikerül beszervezni őket a VOLT fesztiválra, mert bár voltam a koncertjükön, még nem ismertem a számaikat, pedig egy Scream Aim Fire vagy egy Your Betrayal élőben eszméletlen élmény :D
Azért én nem nevezném PopMetal-nak. Ez metalcore, ha lájti neked, akkor ajánlom a death metalt vagy a black metalt...
Oké, nyilván a műfajban is vannak "jobbak" például az Asking Aleandria, de én a Bulletet sokkal jobban szeretem :)
Populáris metál mert sokan szeretik. Szerintem ezt akartad mondani. :DDDDD
Am oké hogy nem jön be de miért kell akkor sértegetni?
Mondhattad volna úgy is hogy: "Számomra túl puha ezért nem tetszik".
Am nekem tetszik. Amikor először meghallottam a Fever "vastag, tömör" riffjét az leírhatatlan érzés volt. :DD
Ja hogy én sértegetek. Sőt még az én K anyámat.
Annyit írtam hogy pop metál. Ezzel mindent elmondtam. Akik szeretnek bármilyen metál műfajt, de épp olyanok mint a konzum3,14c$ák csak nem discoba járnak, azok mind szeretik. Emellett még egy két ember akinek van bármi aszociálása rá. Én is szeretek egy popmetal bandát, de legalább látom hogy bénék, és ha valakinek nem tetszenek nem szólok be neki.
Bocs a hülye karakterekért, de különben fennakad a cenzorlécen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!