Lemezlovas (dj) szeretnék lenni. Ez az álmom. Mivel kezdjem? Hogyan vágjak bele?
Nah szóval: 18 éves vagyok. Iskolai bulikon már sikerült fellépni, sztem elég nagy sikerrel. A Virtual Dj programot már több mint 3-4 éve nyúzom, mivel egy komplett keverő pultra nem nagyon van zsebpénz. :S :D
Kb. ennyi!
Hát azt már neked kell eldönteni, melyiket választod... De nehéz, mert nagyon sok tanfolyam van, Budapesten, de vannak vidéken is. 40-50-60 ezer ft, változó...
Sok sikert, ha belevágsz!
Egyébként milyen stílust játszol?
Ha én újjászületnék, én is dj szeretnék lenni... :)
Hát stílus az kábé progessive, house, meg ilyen hasonló elektronikus zene. Rnb is jöhet! ;)
Am a budapesti tanfolyamok érdekelnek, mert itt lakom a XVIII.ker. ben.
A progressive az nagyon jó... :)
Ha van rá keret vagy a szüleid tudnak támogatni, akkor gyerünk, és menjél el egy tanfolyamra! Sok sikert!
a keverő+vdj megoldás nem olyan rossz, én is használtam még anno úgy... viszont a legújabb vdj-ben már ki lehet kapcsolni a bpm számlálót és a hanghullámot...
am. énis a tanfolyamra voksolok, vagy pedig állj be egy dj mellé tanulni, de az hosszú folyamat és a legelején csak a táskáit fogod cipelni, de sokkal többet megtanulsz mint az okj-s tanfolyamokon...
és persze a legfontosabb a kitartás... elég sok időbe telik mire kifejlődik egy olyan fajta hallásod amivel már szinte rögtön el tudod dönteni hogy az egyik szám lassabb vagy gyorsabb a másiknál.... és ezt csak rengeteg gyakorlással tudod elérni...
viszont a dj-nek áldozatokat is kell hoznia... rengeteg szabadidődet fogja elvenni a gyakorlás, új zenék és trükkök keresése, meg persze buli közben is nem szabad innod, vagy maximum nagyon keveset, mivel egy dj csak tiszta, józan fejjel tudja a maximumot hozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!