Mr Busta mire viszi magát?
A miskolcosról nem tudok bocsi, de örülök hogy végre egy értelmes embert találtam. Én sem értem, az osztálytársaim nagy része, még a lányok is, ilyen Busta, Essem, Mr. Missh és hasonló borzalmakat hallgatnak. Nagyon jól leírtad Bustát, még annyit tennék hozzá, hogy az-az ember sík hülye, nem lát az orránál tovább, nem tud egy rendes szöveget írni, nincs ritmusérzéke, és kb. semmi ami egy jó zenésznek kéne. Sokan azt mondják hogy van mondanivaló a zenéjében és jönnek ezzel a sablondumával hogy ő azt reppeli amit megélt. Persze, a pávagyerek számban is annyi mondanivaló van kb. hogy Busta lila pólóban szidja a páva tiniket, közel negyven évesként. Ez csak azért szörnyű mert innen látszik mennyire ostoba, mert ezek a tinik csak a divat áldozatai, pont hogy nem a halálukat kéne kívánni hanem valamit tenni az ellen, hogy ilyen ne legyen.
Magyarország messze legrosszabb reppere, miért is csodálkozok rajta hogy ez kell a tiniknek az éjjel nappal budapest mellé és mondjuk nem egy akkezdet phiai?
Ezen a nagy Busta imádaton egyébként én is csodálkozom. Nem hallgatok rappet, talán elvétve 1-2 szám, ami a szívembe vési magát. Busta pár számát meghallgatva őszintén csodálkoztam, hogy ebbe mi a tanító jellegű...
A nők lealacsonyítása és lenézése nem hiszem, hogy példaértékű lenne, sőt. Mindenki csalódik az életben jobbára, mégsem avval próbál maga mellé állítani embereket, hogy légből kapott baromságokat ad elő, és lenézi a többséget. Vannak követői, rajongói, de vajon ők sem látnak tovább? Nem akarom ócsárolni ezt az egyént, mert sokat nem tudok róla. Viszont a zenéje számomra csalódás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!