Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mr Busta mire viszi magát?

Mr Busta mire viszi magát?

Figyelt kérdés
Sosem hittem a magyar gengszter rap kultúrában, de ettől az embertől már a plafonon vagyok. Szánalmasnak tartom, hogy a youtube csatornáján nem engedélyezi a negatív kommenteket. Szánalmasnak tartom, hogy a rajongói 90% százaléka 12-17 éves gengszterkomplexusban szenvedő fiúk, illetve buta tinir*bancok. Szánalmasnak tartom, hogy a koncertjeire ez a 90% jár és inkább egy óvódás találkozó az egész, mint hip hop értékű előadás. Szánalmasnak tartom, hogy a klipjeiben olyan luxusautókban pózol pár szutyokkal, amit 5 percre kibérelt. Ja egyébként Miskolcon állítólag pár éve volt egy koncertje, ahol olyan szinten ittas volt, hogy a több órás késés után egy értelmes szó nem hagyta el a száját. Erről tud valaki konkrétabbat?

2013. dec. 29. 03:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A miskolcosról nem tudok bocsi, de örülök hogy végre egy értelmes embert találtam. Én sem értem, az osztálytársaim nagy része, még a lányok is, ilyen Busta, Essem, Mr. Missh és hasonló borzalmakat hallgatnak. Nagyon jól leírtad Bustát, még annyit tennék hozzá, hogy az-az ember sík hülye, nem lát az orránál tovább, nem tud egy rendes szöveget írni, nincs ritmusérzéke, és kb. semmi ami egy jó zenésznek kéne. Sokan azt mondják hogy van mondanivaló a zenéjében és jönnek ezzel a sablondumával hogy ő azt reppeli amit megélt. Persze, a pávagyerek számban is annyi mondanivaló van kb. hogy Busta lila pólóban szidja a páva tiniket, közel negyven évesként. Ez csak azért szörnyű mert innen látszik mennyire ostoba, mert ezek a tinik csak a divat áldozatai, pont hogy nem a halálukat kéne kívánni hanem valamit tenni az ellen, hogy ilyen ne legyen.

Magyarország messze legrosszabb reppere, miért is csodálkozok rajta hogy ez kell a tiniknek az éjjel nappal budapest mellé és mondjuk nem egy akkezdet phiai?

2013. dec. 29. 03:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ezen véleményt osztom. Egyetlen egy műve előtt hajtok fejet, ami nem más, mint az Édesanyám című száma. (Ellenben, hogy mit kell ehhez közreműködés, azt nem tudom felfogni.)
2013. dec. 29. 04:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor akadtam ki Bustán mikor facebookon előírta hogy a hallgatói csak őt hallgathatják. Se Killakikittet, se Curtist se senki mást akit ő nem bír különben ne is hallgassák őt. Szerintem Isten-komplexusban szenved. Nagyon elszállt már magától csak mert sok tini kinyalja a seggét meg telik már neki egy BMW-re.
2013. dec. 29. 11:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem telik neki bmwre:D csak kibérelte 5 percre. Állítólag valami Suzukija van a nagy gengszternek. Lassan meg már az országban nem lesz sok igényes előadó az AKPH és a DSP-n kívül (bocs ha valakit kihagytam de így van)
2013. dec. 29. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezen a nagy Busta imádaton egyébként én is csodálkozom. Nem hallgatok rappet, talán elvétve 1-2 szám, ami a szívembe vési magát. Busta pár számát meghallgatva őszintén csodálkoztam, hogy ebbe mi a tanító jellegű...

A nők lealacsonyítása és lenézése nem hiszem, hogy példaértékű lenne, sőt. Mindenki csalódik az életben jobbára, mégsem avval próbál maga mellé állítani embereket, hogy légből kapott baromságokat ad elő, és lenézi a többséget. Vannak követői, rajongói, de vajon ők sem látnak tovább? Nem akarom ócsárolni ezt az egyént, mert sokat nem tudok róla. Viszont a zenéje számomra csalódás volt.

2014. jan. 26. 12:07
 6/7 anonim válasza:
A miskolci "előadása" az Insomnia nevű szórakozóhelyen volt. AZ esemény után a szorakozohely uzemeltetoi bocsánatot kértek, és csalódásukat fejezték ki. Érdekesmód másnapra törölték a facebook bejegyzést.
2014. nov. 5. 01:16
 7/7 anonim válasza:
En bírom apamnak osztálytársa volt!
2015. jún. 28. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!