Nem tudom behangolni az e-gitárom valaki segítsen mert mindjárt agyvérzést kapok. (? )
Figyelt kérdés
Na. Karácsonyra kaptam egy ilyen hangológépet. Cherub wst-520c.
Hogyan kell használni? Megpengetem az A húrt, világít a zöld fény, hogy jól van behangolva. Eljátszom ezt a többi húrral is, behangolom. Kimentem a konyhába, (kb. 1 percre) visszamentem, ugyanott, ugyanolyan erővel megpengettem a húrokat mindegyiknél világít a piros fény, jobb alsó sarokba (a hangológépen) meg kijelzi h 445, ha meg megnyomom röviden a kikapcsológombot, akkor átvált a szám: 435,436,437-re ez mi? Hogyan kell használni?
(utasításos papír nincs meg)
2013. dec. 25. 15:31
1/3 anonim válasza:
Az új húrok gyorsan nyúlnak, ez természetes. 1-2 nap és elmúlik (ha használod).
A hangolót pedig állítsd vissza 440-ra
3/3 anonim válasza:
Új húrt meg kell cibálni párszor, aztán újrahangolsz, és tadammm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!