Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki szereti a híres One Directi...

Ki szereti a híres One Direction együttest? Miért?! Ki az aki nem szereti? Miért?!

Figyelt kérdés
:)

2013. dec. 18. 19:49
1 2
 11/15 anonim válasza:
19%
En nagyon szeretem *-* mert jo a hangjuk es helyesek :)
2013. dec. 29. 09:05
 12/15 momsz6 ***** válasza:
19%
Én mindenféle zenét szeretek! Imádom az 1D-t, de nem azért mert jól néznek ki, vagy mert jó zenéjük van, hanem mert jó fejek és jó a hangjuk, bár ez egy bandában nem igen észrevehető. A fiúk meg azért nem szeretik őket, mert szerintük nyálas zenéket énekelnek és ugrálnak, holott olyanokat ,,mondanak,, minden lánynak, amit más pasi sose mondana a csajának. Ezt komolyan mondom, néhány fiúnak példát kéne venni az 1D-ről. Tisztelet a kivétel. (Régebben a One Direction egy igazi banda volt, mostmár inkább a hírnév tartja őket össze)
2013. dec. 29. 13:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Hello 'Nem tudom, hogy hogy hívnak',

Gyűlölöm őket, azért amit a sok tinilánnyal csinálnak. Van egy pár jó számuk, de nem tudom, hogy miért viszik néhányan túlzásba. Nem mondom el mindenkinek, hogy Little Blac Star vagyok, csak csendben (jó azért néha hangosan) dúdolgatom a számait, de azért nem viszem annyira nagy túlzásba, hogy rajongó blogokat hozok létre. De az a jobbik eset. Vannak mások, akik alig rendelkeznek írói tudással, de fanficeket hoznak létre, ami valljuk be nem olyan, mint egy könyv. Emlékszem egyszer találtam egy nagyon jó One Direction-os fanficet, ami azért volt jó, mert volt egy kevés valóságalapja. Nem az a tömegsztori volt, hogy van egy lány, aki nagyon szép, mindenki imádja, egyszerre több fiú is szerelmes belé... és etc. Biztos, hogy szinte minden directioner álmodozott már róla, hogy milyen lenne, ha valamelyikük elvenné feleségül. És ez a baj a mostani tinilányokban. Nem a a valódi szerelmet keresik, hanem ez ilyen "bálványokba" (azért macskaköröm, mert nem ilyeneknek kéne lenniük akikre felnézünk...) esnek bele reménytelenül, és egy fiú sem fog téged érdekelni, és fordítva. (nem sok fiú vágya az, hogy te az első randitokon, csak ezeket a fiúkat hozd szóba...) És ezért gyűlölöm őket. Amíg szerelmes vagy beléjük, nem veszed észre a többi fiút, azért mert csak a One Direction-nal törődsz. De természetesen az csak a nagyon nagy őrültekre vonatkozik.

Szeretném megkérni az embereket, hogy próbáljanak szerelmet találni. Köszönöm.

Remélem megértetted, miért gyűlölöm őket,

Viszlát! (:

2014. jan. 17. 14:12
 14/15 anonim ***** válasza:

13.as, Szia.

Lényegében egyet értek veled, de ugyanakkor úgy gondolom, az ilyen gondolkodású - jó esetben ~13 éves - tinilányok majd kinövik ezt az egészet és rájönnek, hogy sajnos a valóságban élnek. Másrészt egy 'gyerek' (mert az ilyen nem nevezhető másnak) ne is akarjon egyből hú de komoly kapcsolatot, hanem még van ideje az ilyen dolgokra bőven. Van ideje még ahhoz, hogy megérjen egy ilyen dologra. Szerintem ezért nem feltétlenül a One D.-t kell okolni, hanem inkább a médiát akik felfúják az egészet, mert valljuk be, ha ők nincsenek, akkor mindenkit hidegen hagyná a téma mert nem számítana olyan "menőnek" (Bár, hogy hova halad a társadalom az egy más dolog.. )

Üdv.: Egy metal kedvelő.

2014. jan. 19. 22:04
 15/15 anonim válasza:

Nem szeretem, mert nem az én műfajom, és mert idegesít hogy (sajnos) nagyon sok lány a nap 24 órájából 20-ban csak róluk meg a hasonló limonádé énekesekről meg bandákról tud picsogni.

Másik részt, az utolsónak címezve (nem támadási célzattal), ha nem lenne média és tömegkommunikáció, akkor csak élő zenét hallhatnál, nem tudnád bármikor előkapni a telefonodat vagy MPakármennyidet, hogy meghallgasd a kedvenc metál számodat. :)

Üdv: 17/L rock-metál-punkos aki média-tömegkommunikációt tanul.

2014. febr. 7. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!