Szerinted melyik "tinikedvenc" előadó vagy zenekar érdemli meg leginkább a népszerűséget az alábbiak közül? Melyiknek kell szerinted a legtöbbet megdolgozni a sikerért?
Figyelt kérdés
One Direction, Justin Bieber, Tokio Hotel, Lady Gaga, Miley Cyrus
Csak szimplán foglalkoztat a kérdés, hiszen olyan előadókat emeltem ki, akikért sok fiatal odáig van. Kiváncsi vagyok a véleményekre :)
2013. dec. 6. 21:15
1/5 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy leginkább a Tokio Hotel. Azért is, mert a stílusuk egész más, mint a többi előadóművésznek, plusz több lemondást is kaphatnak, hogy hülye emok stb., de valamit nagyon jól csinálnak, mert sokan szeretik őket. Lehet nincs igazam, de az én meglátásom ez.
2/5 anonim válasza:
Talán én is még a Tokio Hotelt tartom közülük a legtűrhetőbbnek. Az legalább az elején megdolgozott a sikerért,és nagyjából eredeti, egyéni volt (az más kérdés, hogy milyen lett), a többiek pedig egyértelműen egy producer nagyon gondos, a piackutatásokat végletekig figyelembe vevő munkájának gyümölcsei, amit ők csinálnak, az szerintem még a legeslegelején sem szólt a zenéről, az egész lényege már akkor is csak a bevétel volt.
3/5 anonim válasza:
Pár évvel ezelőtt nem hittem volna, de én is a Tokio Hotelt mondanám.
4/5 Reacher01 válasza:
Én is a Tokio Hotelt mondanám,mivel nekik nem hullott a karjába egész Amerika mint pl. Justin Bieber esetében,csak mert "waa de helyes".Ők valójában megdolgoztak a sikerért.És ezt nem azért mondom mert szeretem őket...Sőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!