Ki szereti a híres One Direction együttest? Miért?! Ki az aki nem szereti? Miért?!
nem szeretem, mert nem tetszik a zenejuk, es az egyik osztalytarsam folyamatosan roluk beszel, es ez mar idegesit. :D
meg... belieber vagyok..!
Mint emberek nincs bajom velük azt leszámítva, hogy néznek ki?! "pasik" ahham. na jó ízlések és pofonok..
Nem szeretem, mert nekem nyálas, semmi mondanivalója, sok h.lyegyerek ugrál össze vissza, és semmi igényesség, munka nincs mögötte..
(most nem akarom hozzátenni az érveket, hogy ezzel ellentétben pl egy rocknak, vagy metálnak (nem feltétlenül a hörgős hanem pl ennek:
http://www.youtube.com/watch?v=29LJGaSExAs
mennyi mondanivalója van, aztán sehol sincsen szinte a "hírnevük")
T.
Pop-nak sincs mondanivalója(max nagyon minimálisnak), mert nem erről szól.. de Pl ha azt mondanám, hogy Slipknot, aminek azért jócskán minden számuk szól valamiről, a saját műfajukban nagyon elismertek, vagy bárki mást akkor meg én leszek lehúzva, mert az egy szar, mert nem pop. ez is csak ízlés és műfajok kérdése, nem véletlenül találták ki.
T.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!