Ebay gitár vásárlás? Cort Ad810 Megéri?
Figyelt kérdés
Ezt most találtam az ebayon, nem vagyok perfekt angolos, de az árán elcsodálkoztam. Tényleg ennyire olcsó lenne? Megéri?
2013. dec. 18. 19:41
1/11 anonim válasza:
Még mehet feljebb az ára, és valószínűleg fognak is még rá licitálni.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagy ebayos, de itt nincs villámár?
2013. dec. 18. 19:54
3/11 anonim válasza:
egy ilyen olcsó gitárnál nem éri meg messziről rendelni. a postaköltség szerintem kerülne annyiba, mint itthon maga a gitár
4/11 A kérdező kommentje:
Azt írta hogy ingyenes házhoz szállítás :)
2013. dec. 18. 20:07
5/11 A kérdező kommentje:
Használtan itthon 20 ért láttam legolcsóbban...annyi lenne maga a szállítás ilyen messziről?
2013. dec. 18. 20:09
6/11 anonim válasza:
azt írja, hogy aki nemzetközi szállítást kér, írjon neki, és kérjen ajánlatot. 20ezerbe biztos belekerül a posta, egyébként meg minimáláras, amit még nem értek el, úgyhogy ennek még jócskán feljebb kell mennie :D
7/11 A kérdező kommentje:
Értem :) köszönöm a segítséged! :)
2013. dec. 18. 20:19
8/11 anonim válasza:
Te jó ég...
Ha ennyire gyenge vagy angolból, eszedbe ne jusson ebayről vásárolni. Különösen ne az USA-ból.
PayPal-od van legalább? Gondolom, az sincs.
Egy ilyen gitár szállítási költsége 70-100 dollár Magyarországra.
Szerinted hülye az eladó, hogy ingyenesen elküldené neked?
Az árra aztán persze még rájön a vám és a 27% ÁFA.
A legolcsóbb eladott ilyen gitár az eBayen 33 dollár körül volt, az átlag eladási ár 50-80 dollár közt mozog egyébként.
9/11 anonim válasza:
És tájékozódj, mielőtt eBayeznél:
10/11 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem meg itt, azért ne szedd le a fejem ;)
2013. dec. 19. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!