Nektek melyik Morrison's jön be és miért?
Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 11:10
2/8 A kérdező kommentje:
És miért? Fiú vagy vagy lány? :)
2013. dec. 15. 14:15
3/8 anonim válasza:
Lány. És szerintem a kettő jobb :) jobb a hangulat meg ilyenek
4/8 A kérdező kommentje:
Én eddig Liget-párti voltam, de kezdek én is a 2 felé hajlani. :)
2013. dec. 15. 18:06
5/8 anonim válasza:
az egyben még nem voltam, a 2-be meg nem jutottam be, mert az a p*raszt őr nem engedte be a páromat, csak mert melegítő volt rajta.
7/8 A kérdező kommentje:
Pár éve engem sem engedtek be oda egyszer, mert a pólóm "nem tetszett" nekik.
2014. jan. 12. 21:52
8/8 anonim válasza:
én csak a Ligetben voltam eddig, és egy nagy kaki, totál bunkó őrökkel, akik csak azt nézik, hol köthetnek Beléd...már ha egyáltalán beengednek, mert ha épp nem tetszik nekik ahogy fel vagy öltözve, akkor kijelentik, hogy dress code miatt nem mehetsz be (ehhez még scak melegítőben sem kell lenned..)..szóval nálam a Morrison's-ok kilőve...glom egy a vezetés és innentől a biztonsági őr gárda is :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!