Mi a véleményetek Jim Morrisonról?
Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 19:41
1/10 anonim válasza:
Szerintem egy isten volt, egy zseni. Teljesen elszállt lélek, elborult elme, pszichopata ember, teljesen őrült, de ettől csak méginkább imádom. Sosem értette meg őt a világ. Fantasztikus szövegek és előadásmód, csodás hang. A The Doors zenéje korszakalkotó, örökzöld, egyszerűen imádom. Sajnálom, hogy sosem láthattam őt élőben, de túl későn születtem.
2/10 A kérdező kommentje:
Egyetértek! :) Köszönöm a választ. A többi válaszoló legyen szíves, írjon életkort is! :)
2013. máj. 26. 09:27
3/10 anonim válasza:
Zseniális volt.Kár,hogy olyan hamar kinyírta magát.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy kinyírta magát. Sajnos az már a jövő rejtélye, hogy miért halt meg a gyíkkirály, vagy hogy egyáltalán meghalt-e..
2013. júl. 21. 21:05
5/10 anonim válasza:
Ez valoban orok rejtely marad.Szegeny Manzarek pedig nyugodjon bekeben :(
6/10 anonim válasza:
én imádok minden Doors számot Jim ő meg egy hatalmas elme hatalmas zenész igazából ezt ki se tudom fejezni én őszintén megmondom ezt olyan jó lenne hinni hogy él vagy akár Kurt Cobain vagy Jimmy Hendrix és a haláluk megrendezett volt de sajnos ez nem így van ja és én 14 éves srác vagyok
7/10 anonim válasza:
Érdekes,én is pont 14 éves vagyok,sokan csodálkoznak is ,hogy Doorst hallgatok.És tényleg nem tudom semmi máshoz hasonlítani a zenéjüket.Imádom.
8/10 A kérdező kommentje:
Én is mindössze 15 vagyok, szóval örülök, hogy vagyunk páran, akik értékelik az ilyesféle zenét. :)
2013. szept. 15. 07:56
9/10 anonim válasza:
Backseatdriver együtt érzek engem se értenek meg miért hallgatom Morrison nagyon jó dalszövegeit
10/10 anonim válasza:
Elég elvont fazon volt, valahogy jól ment neki az emberek "megbabonázása" az érdekes tekintetével. Igen mély szövegei is vannak, érdekes felfogással, ami a vesztét is okozta- ugye a mértéktelenség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!