Mit gondoltok Jim Morrison The Doors The End című daláról?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 12:35
1/3 anonim válasza:
Imádom.Nincs nap,hogy ne hallgatnám meg.Elég beteg,de a maga módján györnyörű.
2/3 A kérdező kommentje:
Beteg? Miért? Szerintem simán meg lehet közelíteni ezt egy pszichológiai aspektusból. Nagyon sokféle olvasata van, különösen a "The killer awoke before dawn and he put his boots from the ancient gallery" résznek. Maga Jim Morsson is ezt vallotta erről a dalról. Azt nem gondolnám, hogy szó szerint kellene érteni a gyilkolós részt. Agyásást végzett Jim, mikor ezt írta. Tudom nincs nagyon ilyen szó, mégis használom. Rokonítható ez Edgar Allan Poe-val és már dark poets-ekkel. Hosszú hosszú elmélkedést lehetne erről készíteni ha csak a szövegi világot vizsgáljuk.
2013. jún. 7. 22:37
3/3 anonim válasza:
Lehet,hogy nem jól fogalmaztam.Amúgy elég érdekes,hogy a gyilkosos részt Jim koncert közben improvizálta,aztán ezért tiltották ki őket a Whiskey a go go-ból.Ez a felvétel állítólag ott készült:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!