Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van valaki, akit szintén...

Piriiiiii kérdése:

Van valaki, akit szintén érdekel a Doors és Jim Morrison?

Figyelt kérdés

És inkább Jim. Nekem amolyan példaképem, és nagyon érdekel ő, mint magánember, mint költő, ...mint sámán. :)

Sajnos nem sok olyan embert találtam eddig, akit annyira érdekelt volna, mint engem, akit annyira érdekelt volna, hogy megtudjon róla dolgokat.

Van valaki?:)

2013. ápr. 6. 02:08
 1/7 anonim válasza:
95%

van! :) én is nagyon szeretem, a zenéjét, a verseit, a hangját, a megjelenését, mindent. csodálatos egy ember volt, hihetetlen művészi érzékkel és zseniális elmével megáldva!

épp egy versét keresem, amiben ez a pár sor áll: " ha megállnék egy pillanatra is, meghalnának mind. "

sajnos neten nem találom sehol, a verseskötete amiben ez benne van, épp nincs nálam.

2013. ápr. 6. 22:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Óha, nem gondoltam volna, hogy fog valaki írni. :)

Jim nem valami ismert költő, hiszen ő rocksztár volt, Vén-blues énekes, és nem bizonyíthatott a rímeivel sajnos, elkönyvelték a Doors énekesének...

A Vízióra gondolsz?

Ahogy az angyalok

Keresztül szökellnek a szobán

Át a könnyű légen

Ahogyan társként követnek

szellemek képében.

Ha csak egy pillanatra is megállnék,

Meghalnának mind.

2013. ápr. 7. 03:13
 3/7 A kérdező kommentje:

Meginvitálhatlak egyszer egy eszmecserére? :) Van kedved?

Minden vágyam, hogy valakivel beszélhessek a Doorsról.

2013. ápr. 7. 03:14
 4/7 anonim válasza:
95%

igen, erre gondoltam! köszönöm! :)

persze, szívesen beszélgetnék veled, habár ezen az oldalon csak akkor lépek be, ha fontos kérdésem van :D

de más közösségi oldalon vagy mail-ben aktív vagyok! ha gondolod írd meg az elérhetőséged. :)

2013. ápr. 7. 07:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szereteeeem!!! Mint embert, mint zenészt, mint költöt... Egyik nagy példaképem! :D
2013. máj. 3. 15:45
 6/7 anonim válasza:
100%

Van!

Ha gondolod, rám írhatsz.

2013. máj. 21. 01:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Imádom Jimet is,és a zenekart is.Sajnos én sem nagyon ismerek olyan embereket,akikkel komolyabban tudnék társalogni a témáról.
2013. jún. 9. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!