Van valaki, akit szintén érdekel a Doors és Jim Morrison?
És inkább Jim. Nekem amolyan példaképem, és nagyon érdekel ő, mint magánember, mint költő, ...mint sámán. :)
Sajnos nem sok olyan embert találtam eddig, akit annyira érdekelt volna, mint engem, akit annyira érdekelt volna, hogy megtudjon róla dolgokat.
Van valaki?:)
van! :) én is nagyon szeretem, a zenéjét, a verseit, a hangját, a megjelenését, mindent. csodálatos egy ember volt, hihetetlen művészi érzékkel és zseniális elmével megáldva!
épp egy versét keresem, amiben ez a pár sor áll: " ha megállnék egy pillanatra is, meghalnának mind. "
sajnos neten nem találom sehol, a verseskötete amiben ez benne van, épp nincs nálam.
Óha, nem gondoltam volna, hogy fog valaki írni. :)
Jim nem valami ismert költő, hiszen ő rocksztár volt, Vén-blues énekes, és nem bizonyíthatott a rímeivel sajnos, elkönyvelték a Doors énekesének...
A Vízióra gondolsz?
Ahogy az angyalok
Keresztül szökellnek a szobán
Át a könnyű légen
Ahogyan társként követnek
szellemek képében.
Ha csak egy pillanatra is megállnék,
Meghalnának mind.
Meginvitálhatlak egyszer egy eszmecserére? :) Van kedved?
Minden vágyam, hogy valakivel beszélhessek a Doorsról.
igen, erre gondoltam! köszönöm! :)
persze, szívesen beszélgetnék veled, habár ezen az oldalon csak akkor lépek be, ha fontos kérdésem van :D
de más közösségi oldalon vagy mail-ben aktív vagyok! ha gondolod írd meg az elérhetőséged. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!