Szerintetek milyen elektromos gitárt vegyek? Melyik minőségi és melyik éri meg az árát?
Figyelt kérdés
Már több éve játszok akusztikus gitáron. Már igen jól megy, de most szeretnék valami ujjat kipróbálni. 100 000 - 150 000
forint körül akarok venni egyet. Csak érje meg.
Fixhúrlábasra gondoltam.
(Ilyen zenéket játszanák : Tankcsapda, Green Day, Nickelblack, Nirvana... meg ehhez hasonló rock zenéket.)
És megköszönném ha írnátok hozzá egy jó erősítőt is kb
50 000 HUF értékben. Előre is köszönöm :D
2013. dec. 13. 09:32
11/14 A kérdező kommentje:
Én is Erni Ballt használok. Én egy peavey vip 1 esre gondoltam... 47 000 HUF ÉRT.
JÓ véleményel vannak róla. És 3 az egyben...
2013. dec. 17. 23:40
12/14 anonim válasza:
Ha megvan a gitár, haladj be egy hangszerészhez, hogy beállítsa a gitárt. Abban az árban benne lesz az új húr is. Ez összesen kb. 5e ft.
13/14 A kérdező kommentje:
Megfogadom :D Kösz mindent
2013. dec. 18. 09:23
14/14 anonim válasza:
Peavey erősítő is rendbe van :) annyiért nem veszel sz*rt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!