Régi Nightwish rajongók! Szeretitek az újat?
Én szeretem a Nightwisht és nem visel meg Tarja hiánya.
Persze szerettem a vele készült albumokat, de ha a mostani számait hallgatom 2 dolgot figyelek meg: egyrészt, a zene maga nagyon hidegen hagy, másrészt már irritál a hangja. Ami még irritáló számomra az az akcentusa és a mesterkéltsége. Meg sosem szerettem a Tarja körüli hype-ot.
Anettet amúgy bírom és remélem, hogy a következő albumuk igazán jó lesz. Az új album megjelenése után lehet majd érdemben nyilatkozni az "új" Nightwishről.
figyelmetekbe ajánlanám a következő cikket.
olvassátok el benne azt a részt, ahol Tarjaról és Anetteről van szó... jah, és nem felejtsétek el, hogy ezt a véleményt egy igen híres énektanár mondja.
szóval akik gyalázzák Anette hangját, azoknak csak annyit mondanék, ő is ugyanolyan képzést kapott, mint Tarja, azzal a kivétellel, hogy ő nem fejhangon énekel, hanem normál hangon. de mivel ő is szoprán, ha ráfeküdne, és megtanulná a fejhangos éneklést, ő is lenne olyan jó mint Tarja. de mivel a srácok nem egy Tarja-klónt kerestek, ezért nem teszi meg.
a Nightwish Tarjaval vagy Anettel, tökmindegy, akkor is Nightwish marad... egészen addig, amíg Tuomas Holopainen él és virul, és nem oszlatja fel a bandát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!