Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Régi Nightwish rajongók!...

Régi Nightwish rajongók! Szeretitek az újat?

Figyelt kérdés
Ezentúl is megveszitek/letöltitek, vagy Tarja távozásától kezdve többé nem érdekel már a banda ?
2009. nov. 22. 19:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én szerettem a régi. Nekem Tarja jégkirálynő stílusa hozzátartozott a bandához. Anette hangját nem szeretem.
2010. máj. 14. 11:54
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
Azt hittem, ennél többeknek tetszik az új is. Nekem bejön, bár eleinte én is szörnyülködtem. Sokszor hallgattam a Dark passion play-t és teljesen megszoktam, egyébként Tarjával is szerettem a banda zenéjét.
2010. máj. 14. 16:44
 13/20 anonim ***** válasza:
63%

Én szeretem a Nightwisht és nem visel meg Tarja hiánya.

Persze szerettem a vele készült albumokat, de ha a mostani számait hallgatom 2 dolgot figyelek meg: egyrészt, a zene maga nagyon hidegen hagy, másrészt már irritál a hangja. Ami még irritáló számomra az az akcentusa és a mesterkéltsége. Meg sosem szerettem a Tarja körüli hype-ot.

Anettet amúgy bírom és remélem, hogy a következő albumuk igazán jó lesz. Az új album megjelenése után lehet majd érdemben nyilatkozni az "új" Nightwishről.

2010. máj. 14. 18:12
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi véleményeket :)
2010. máj. 14. 18:20
 15/20 anonim ***** válasza:
68%
Nekem bejön. Bírom a zenészeket benne,mert naggyon nagy formák..kiváltképp Erno Vuorinen, a szólós( bár ha csak fele annyira lenne jó gityós, mint amekkora party-arc, akkor faja kis banda lenne ez :))Az új csajszi annyira nem nagy durranás, de hátha lesz ez még jobb is.. Tarjától sem kell elalélni, durván sokat "pléjbekelt" a vége felé o.O
2010. okt. 29. 19:24
 16/20 anonim válasza:
70%
NEM! teljesen olyan mintha egy másik számot hallgatnék én már nagyon régóta rajongom a Nightwish-ért és amióta elment Tarja nem hallgatomaz új számokat
2011. szept. 16. 20:58
 17/20 anonim ***** válasza:
52%
Én szeretem a régit is,az újat is..Annyi,hogy Anette ne nagyon próbálkozzon a régi számokkal,mert nem az ő hangjára írták
2011. nov. 6. 18:49
 18/20 anonim ***** válasza:
84%

figyelmetekbe ajánlanám a következő cikket.

[link]

olvassátok el benne azt a részt, ahol Tarjaról és Anetteről van szó... jah, és nem felejtsétek el, hogy ezt a véleményt egy igen híres énektanár mondja.

szóval akik gyalázzák Anette hangját, azoknak csak annyit mondanék, ő is ugyanolyan képzést kapott, mint Tarja, azzal a kivétellel, hogy ő nem fejhangon énekel, hanem normál hangon. de mivel ő is szoprán, ha ráfeküdne, és megtanulná a fejhangos éneklést, ő is lenne olyan jó mint Tarja. de mivel a srácok nem egy Tarja-klónt kerestek, ezért nem teszi meg.

a Nightwish Tarjaval vagy Anettel, tökmindegy, akkor is Nightwish marad... egészen addig, amíg Tuomas Holopainen él és virul, és nem oszlatja fel a bandát.

2012. febr. 13. 14:15
 19/20 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó hozzászóló! Egyet értek!! A Nightwish az Nightwish. Bár Tarja hangja különösen egyedi volt (ezen azt értem, hogy szokatlan, hiszen nem mindenhol hallani ilyen hangot), és nagyon jól illett a stílusukhoz, szerintem Anette is nagyon jó! Most pl. az új album szerintem zseniális lett. Nem kell szidni Anette-et, és nem véletlenül váltották le! És igen, ezentúl is megveszem/letöltöm az albumjaikat!
2012. márc. 27. 20:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Bocs, nem véletlenül lett ő az új énekes... ezt akartam írni ((utolsó vagyok)
2012. márc. 29. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!