Régi Nightwish rajongók! Szeretitek az újat?
* a lemezeket
bocs ezt nem írtam oda
Hallgattam koncertfelvételeket amelyeken Anette "próbálkozik" a régi dalok eléneklésével!Haha!Minősíthetetlen!Szinte alázzák így a saját zenéjüket!:(
Évekig bíztam benne hogy jó lesz,de Tarját nem tudták pótolni(Anette biztosan nem tudja ,soha)!
Oda lett ez a jó kis gothic csapat!Kár érte!
"Oda lett ez a jó kis gothic csapat!"
Klassz, hogy a rajongóik azt sem tudják, hogy milyen műfaj.
Mellesleg Tarja tök közepes énekesnő volt. Aki mellett valamiért a többiek lószart sem csináltak. A legunalmasabb power metál csapat voltak a világon, full sablonos alapokkal. Főleg az volt félelmetes, hogy minden egyes albumuk ugyanolyan volt.
Ez most változott. Mondjuk ha a következő alubmuk megint pont ilyen lesz, akkor ez nem jelent semmit, de nagyon remélem, hogy ez annak a jele, hogy képesek lesznek normális zenei fejlődést mutatni...
20:46
Na, végre valaki, aki talán hallott más zenekart is a Nightwish-en kívül. Mert érted, ilyeneket írnak, hogy Nightwish stílus. :DD
Amikor a Nightwish a legjellemtelenebb metálbandák egyike. Szóval max annak tűnhet egyedinek meg profinak a zenéjük, aki ezen kívül egy Lady Gaga meg egy Metallica számot hallott egész életében. Heh.
Hm... Szinte vártam, hogy beírtok :)
Mondjátok, minek kell szidni azt az együttest, amit ti nem szerettek ? Nem mindegy, hogy mit hallgatnak mások, ha ti nem szeretitek ? Elhiszem, hogy ti nem tartjátok zenének, oké felőlem aztán.... de nem hozzátok szólt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!