Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 15 évesek! Milyen zenéket...

15 évesek! Milyen zenéket szerettek?

Figyelt kérdés
Lányok és fiúk válaszát egyaránt várom :) Küldhettek linket is. Írjatok légyszi kort/nemet is :D

2013. dec. 4. 19:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Road,Depresszió,Leander Rising,Rómeó Vérzik,Moby Dick,Akela,Tankcsapda.

System of a Down,Slipknot,Stone Sour,Linkin Park,Limp Bizkit,Breaking Benjamin,Bring Me The Horizon,Asking Alexandria,30STM,Billy Talent,Avenged Sevenfold,Green Day.

Most hirtelen ezek jutottak eszembe :D

15/F

2013. dec. 6. 14:50
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindent szeretek: Eminem, Wiz Khalifa, 30 Seconds To Mars, My Chemical Romance, Bring Me the Horizon, Linkin park, Nirvana, Ramones, AC/DC, Bastille, Green Day, Muse, Punnany Massif, Paramore, Fall Out Boy, John Newman, Mc SooN, Hekiii, Mc Black, Halott Pénz, Paramore, Flo Rida, indiai filmzenék, Avicii, Dizzee Rascal, Macklemore, Skrillex, Avril Lavigne, City of Lions,2 Chainz, Eric Saade, Pink stb......

L/14

2013. dec. 6. 20:26
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja még amiket leginkább szoktam- Depresszió,Tankcsapda, Slipknot, Billy Talent,Avenged Sevenfold, Papa Roach, Parkway Drive, Red Hot Chilli Peppers, Evanescence, The Rasmus, AFI, AFC, Children of Distance stb.. Elküldtem és eszembe jutott még egy csomó xD L/14
2013. dec. 6. 20:32
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek :D
2013. dec. 6. 20:42
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

16/f vagyok

A kedvenceim lényegében: Oasis, Blur, Hiperkarma, Subscribe, Paddy and the Rats, Prosectura, Subscribe, Fish!, Supernem, Quimby, Magashegyi Underground, Kaukázus, RHCP, Avanged Sevenfold, Shinedown, Arctic Monkeys, Black Keys, Led Zeppelin, Guns and Roses, Pantera, Depeche Mode, Daft Punk, Billy Talent, Rise Against, RATM, Audioslave

Ők azok, akiket tényleg nagyon imádok...

2013. dec. 6. 20:52
 16/26 anonim válasza:
100%

ACDC,Iron Maiden, Sum41, Three Days Grace, Skillet, 3doors down

kedvencek: Nirvana, KoRn, Papa Roach

14/l

2013. dec. 6. 21:04
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább progresszív rock és metál. Most nem fogok egy csomó együttest felsorolni, az abszolút favorit az Opeth :)

15/L

2013. dec. 6. 22:14
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Death metal: Cannibal corpse, Morbid angel, Death, Dying fetus, Aborted, Mortician, Skinless, Autopsy, Bolt thrower, Six feet under, Obituary, Pungent stench

Black metal: Mayhem, Immortal, Bathory, Marduk, Christian epidemic

Thrash metal: Municipal waste, Slayer, Sodom, Megadeth, Nuclear assault, Exodus, Stormtroopers of death

Grindcore: Napalm death, Exhumed

egyéb: Iron maiden, AC/DC, Slipknot, Black sabbath

ezek csak a kedvenc előadóim, hallgatok még sok mást is

15/f

2013. dec. 6. 22:20
 19/26 anonim válasza:
100%
ez milyen jó már, senki nem ír olyanokat mint OneDirection meg a többi mai tucatzene... jó fej emberek vannak itt :D
2013. dec. 7. 14:28
 20/26 A kérdező kommentje:
Szerintem is :D azt hittem olyan lesz a többség :) na nem baj az :) osztálytársaim között eléggé eloszlik a rock/pop/mulatós/dubstep zene :D
2013. dec. 7. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!