Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 15 évesek! Milyen zenéket...

15 évesek! Milyen zenéket szerettek?

Figyelt kérdés
Lányok és fiúk válaszát egyaránt várom :) Küldhettek linket is. Írjatok légyszi kort/nemet is :D

2013. dec. 4. 19:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
90%

Hát tegnap lettem 16, de attól írok :)

Altern rockot, punkot, metált főleg, de meghallgatok pár pop, indie és rap számot is, nem kötelező csak és kizárólag rockot hallgatnom...

Bandák közül a 30 Seconds To Mars, My Chemical Romance, Bring Me the Horizon, Linkin park, Of Mice & Men, Joy Division, The Misfits, Nirvana, ACDC, KISS, Bastille, Pierce the Veil, Suicide Silcence, Sleeping with Sirens, Green Day, You me at six, Muse, Punnany Massif, Lana Del Rey, Paramore, Marina and the Diamonds, Fall Out Boy, meg még sokat :)

16/L

2013. dec. 4. 20:11
 2/26 dragonkalo ***** válasza:
100%

rock,punk,metal,metalcore,deathcore

The Casulties,Ramones,Attila,Asking Alexandria,Suicide Silence,OF MICE AND MEN,Limp Bizkit,Rancid,The Adicts,Memphis May Fire,Lamb Of God,In This Moment,Chelsea Grin,Motionless In White,Parkway Drive,Whitechapel,BMTH,5FDP,Tankcsapda,Slipknot

2013. dec. 4. 22:13
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Power metál:Dragonforce,Amaranthe

Kelta metál:Eluveitie

Szimfónikus metál:Within Temptation,Nightwish,Serenity,Edenbridge,Epica,Delain,Sirenia,Stream of Passion,Sonata Arctica,Evanescene,Krypteria,Nemesea,Xandria,Celestia Decay,After Forever,Apocalyptica

Gótikus metál:Lacuna Coil

Keresztény rock:The Letter Black,Skillet,Thousand Foot Krutch

? rock:Papa Roach,April Sixth,Thirty Seconds To Marsh

14/l

2013. dec. 4. 22:56
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát én az alter rockot hallgattam egy ideig, mindig a Red Hot Chili Peppers ment, de idén megváltozott az ízlésem, azóta a metál megy, mióta megismertem a Bullet For My Valentine-t :D az Asking ALexandria-t is bírom :) 16/F
2013. dec. 5. 15:15
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

30 Seconds To Mars, My Chemical Romance, Black Veil Brides, Sleeping With Sirens, Placebo, Marilyn Manson, Fall Out Boy, Evanescence, The Rasmus, AFI, Green Day, H.I.M., Get Scared stb...

15/L

2013. dec. 5. 20:43
 6/26 dragonkalo ***** válasza:
100%

Itt mindenki metált,rockot,punk rockot hallgat?:DD

Mekkora királyság már xd \m/

2013. dec. 5. 21:06
 7/26 A kérdező kommentje:

Amúgy én is néztem :) nem akarom mondani, hogy "mennyi értelmes ember", mert még megbántok valakit :D de meg kell hagyni, jó az ízlésük

Azt hittem több az ilyen dubstep -vagy mi rajongó :)

2013. dec. 5. 21:16
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok :)

Hát a közvetlen közelemben több a dubstep, rap meg pop rajongó, de azok mit írjanak le? "Szívesen hallgatok mixeket a youtube-on, főleg ennek a Dj xy-nak a csatornáját"? :D

De pacsi mindenki, jók vagyunk! \m/

2013. dec. 5. 21:33
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem baj, ha 2 évvel idősebb vagyok és úgy írok.:)

Őket szeretem leginkább: Limp Bizkit, Depeche Mode, Ákos, Black Light Burns, Rise Against, Slipknot, Linkin Park.

De persze több dolgot hallgatok még, pl. Red Hot Chili Peppers, Papa Roach, P.O.D., Pantera, Eminem, Combichrist, Emilie Autumn, Hurts, Nine Inch Nails, ... és a KoRnt ki ne hagyjam már, ha a basszertől "loptam" a felhasználónevem. :D

2013. dec. 6. 11:57
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
ja és 17/L azt kihagytam
2013. dec. 6. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!