1/5 anonim válasza:
Rockzene: kedvencem, imádom. legyen doors, Slipknot, Jimi H, Old Mans Chil'd, Ensiferum, Sabaton, Hammerfal... A lényeg, hogy jó legyen - System of a Dawn koncert ftw!
Fejrázás: ha olyan a zene és a hangulatom, még a szákemben ülve is csinálom. Az éneklés mellett. Heroikus számnál forr a vérem. \m/
3/5 anonim válasza:
Nekem a fejrázástól megfájdul a fejem, ezért kihagyom, de a rockzenét imádom.
4/5 anonim válasza:
A rockzene az jó. A metál meg egyenesen fantasztikus. Értem? Ha meg már jó a zene akkor természetes, hogy meghajazzuk. :D
5/5 anonim válasza:
A rock zene fantasztikus.Az egyetlen olyan dolog ami teljesen ki tud kapcsolni.Nincs is jobb mint amikor az első sorból tombolsz végig egy koncertet.Ha éppen jól esik akkor a fejrázás is szóba jöhet.Néha kicsit túlzásba is viszem mert aztán napokig nem bírom tartani a fejemet :) szó szerint olyan mintha leakarna esni a helyéről :).Ha még egy kis másnaposság is párosul hozzá akkor totál kész vagyok de nem érdekel mert abban a pillanatban úgy éreztem jól magam és ez a lényeg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!