Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Utcán, közlekedés közben,...

Utcán, közlekedés közben, miként használod a fej/fülhallgatót, folyamatosan vagy csak járműveken, zajszűrőset vagy sem, halkan vagy akár hangosan, mennyire ügyelsz a közlekedésbiztonságra?

Figyelt kérdés

Életkort, nemet is írjatok légyszíves!

Mennyire fontos neked a zenehallgatás minősége? A pénztárcádhoz képest a drágább hifi szintű vagy legalább megközelítő készüléket, fülest választod vagy bármi jó csak szóljon? Netes zene, Mp3 vagy Flac minőség? Esetleg filmet nézel inkább a járműveken?

ma 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Ha az utcán sétálok akkor soha nem hallgatok zenét, hogy még véletlenül se adódjon ebből probléma. Én utazás közben szoktam zenét hallgatni, buszon, autóban, villamoson, stb... Nem a legdrágábbat veszem meg, de nem is a legolcsóbbat. Jelenleg a Redmi Buds Pro 5 az, amit használok. Arra, amire kell, ez nekem tökéletes. Zajszűrős egyébként, ez az opció nálam nagyon fontos. A zenét Spotifyról hallgatom. Filmet utazás közben szinte soha nem nézek.
ma 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Utcán sosem, nettó balesetveszély. Így is van, hogy majdnem elcsap a járdázó köcsögbringás vagy majdnem elsodor a sarkon, zebránál vakon forgolódó piacos jogsis autós.

Rendes (FLAC képes) MP3 lejátszóm (is) van JBL bluetooth fülhallgatóval, de amikor tényleg élvezni akarom a zenét, az otthon és hifi.

ma 17:35
 3/4 Sanyi2025 ***** válasza:

A minőség nem annyira fontos, utcán nem is lehetne élvezni.

Budapesten olyan hangzavar van, hogy muszáj használni, mindegy mi szól.

Általában podcast, néha film.

Offline, nincs mobilnetem.

43/F

ma 18:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Én csak otthon szoktam zenét hallgatni, illetve autóban, ha családdal megyek valahova (nem én vezetek). Stúdió fülest használok, ami a lehető legtöbb zajt kiszűri. A hangerő a környezettől függ, autóban picit hangosabban nyomom.
ma 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!