Andrea Bocelli szokta énekelni, ilyesmi: "Mávonnej hápivéj, ájfinnó terezá. " Mi a címe?
Tudod mit csinálj? Tedd be ezt a szöveget "
A nyelvekhez. ott keres rá az olaszra, hátha valaki így hallásra is fogja tudni az olasz részét.
Andrea Bocelli szokta énekelni, ilyesmi: "Mávonnej hápivéj, ájfinnó terezá."
figyuzz! nem hagy nyugodni a gondolat. eszembe jutott valami, fitesim gyakran énekelte "az asszony ingatag fogott egy bogarat" e ennek a dallama egyező japán és kinai elmentek aaa... az olsz dallam a "la donna mobile llala vento"
kb. az asszony mozog hajlik mint a szél
De ez opera, ilyet nem szeretnék hallani egy fincsi reggelihez amit olaszhonban töltenék el.
Na üdv további jó keresést!
ez lesz a dallam szerint
Mávonnej hápivéj, ájfinnó terezá
má vonnej hápivéj ájfino terezzá lálálá lálá, lálálá lállálá
az asszony ingatag. la donna mobile
utsó hozzászólásoma témához. Gondolom egy interjut adott Bocelli, és különböző csatornák mutatták be.
Ez az RTL Klub csatornája. Intreju Bocellivel.
Ott van a magyar hímzéses ruhában a kislánya Virginia is.
Itt van a link. ágyö
Interju Bocellivel RTL KLUB
GYŐZELEM, EZ AZ: Luciano Pavarotti/Andrea Bocelli - La Donna È Mobile (Rigoletto)
Köszönöm a segítséget ,de nagyon!!!!:) <3<3<3
Oké. Örülök, hogy örömöt tudtam szerezni neked.
Meg van a győzelem. kösz a zöldikét.
Ha írtad volna hogy opera. simán ment volna.
De te azt írtad" egy olasz reggelihez illene a dal.
Saját kis véleményem.
Nekem nem kéne reggelihez semmilyen opera.!!!
Még Bocellitől sem, pedig az ő hangját nagyon szeretem.
Eddig a francia partnerrel leveleztem. Neki is átküldtem ezt az RTL es linket, de feltettem a Youtube-re onnan áttudtam tenni egyenesbe a vidit is.
Én meg kaptam tőle francia show. olyan mint nálunk a csillag születik, megmittudom én. X faktor versengő énekek, és egyéb trükkös mutatványok.
[link] #/m6/la-france-a-un-incroyable-talent/11325452-emission-5
CLIQUEZ-ICI -kattins rá. tölti. utána voir la vidéo
Nekem elég nehezen töltötte. Előszőr reklám van mint nálunk is.
ce soir. ez azt jelenti ma este / van ez a műsor.
La france a un incroyable talent. ezek a feketék tudnak énekelni , kár hogy angolul énekelnek.
De van itt mindenféle mutatvány is, ha érdekel.
csinos lányok táncika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!