Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rockerek! Ez szerintetek sem...

Rockerek! Ez szerintetek sem "rockerség"?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy most meg fogom kapni, hogy midnek foglalkozom ilyen jellegű problémákkal, de már tényleg érdekel, hogy ez általános vélekedés-e, vagy csak az ismerősöm gondolja-e így.

Szóval én ilyeneket hallgatok: Bon Jovi, Beatles, The Sweet ('70-es évek), Beatles, Rolling Stones, a '60-as és '70-es évek zenéi (sok zenekar, amelyektől csak néhány dalt szeretek), Status Que, Queen, Mötley Crüe, Aerosmith, Nickelback, '80-as évek glam metalja mindenféle zenekarokkal, Iron maiden, stb. Egy barátnőm miatt, aki nagy rajongója, még Adam Lambert-számok is tetszenek, meg Avril Lavigne első 2 albuma, bár ő nem a legjobb, vagy esetenként Green Day is belefér. Én rockernek tartom magam, de azért elismerek és szeretek pop előadókat, mint amilyen Pink vagy Mika, vagy akár régebbiek, pl.: a Duran Duran, stb. A lényge, hogy egy ismerősöm megkérdezte, miért öltözködöm rockernek (nem ilyen mai tiniknél menő emo formában, vagy nem tudom, meg azért úgy, hogy közben csinos is legyek), mert szerinte azoknak "kell" így öltözni, akik olyasmit hallgatnak, mint ő thrash metalt, Kornt, Lordit (utóbbit én is szeretem), Mansont, Nightwisht, stb. Mondtam neki, hogy a '80-as évek glam metalja is metál, csak egy másik kategória, erre rávágta, hogy az olyan régi zene. (Nem új, de kit érdekel.)

Tényleg nem gondoljátok arról, aki a fent felsoroltakat hallgatja, hogy rocker? Azt már mástól is megkaptam, hogy aki Bon Jovit hallgat, az nem is rockzenét hallgat.

2013. nov. 12. 16:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont az Avril korszakom maradt ki :D
2013. nov. 17. 20:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Van ilyen. :D
2013. nov. 18. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!