2014-ben lesz ROCKMARATON?
Figyelt kérdés
Már az ideivel is voltak problémák, hogy nincs elég pénz, aztán a város támogatta a fesztivált. De félek, hogy 2014-ben nem lesz... Hallott valaki valamit esetleg?2013. nov. 2. 20:38
1/7 anonim válasza:
Én nagyon remélem, hogy lesz.
Igény van rá :)
4/7 A kérdező kommentje:
Hallottam valami olyasmit, hogy Szekszárd mellett lesz jövőre... de nagyon remélem hogy lesz, mindenképpen mennék, és ez lenne az első fesztiválom :D
2013. nov. 27. 16:06
6/7 LeftBehind válasza:
Sepultura, Sabaton, Exploited, Ektomorf, Texas in July, Arch Enemy és akkor a magyar bandákról még nem is beszéltem! Asszem ez lesz életem fesztiválja!
7/7 anonim válasza:
Lehet a zene jó ,de az ott jelen levő emberek undorítóak. Büdosek,csumyák,és hanhpsak én egyatatlan nem ajánlom;!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!