Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok! Szerintetek mitől...

Gitárosok! Szerintetek mitől lesz valaki jó gitáros?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok,hogy ki mit gondol :)

2013. nov. 1. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Van hallása, kreatív, jó a kézügyessége és tud játszani.
2013. nov. 1. 15:55
 2/4 harmincharom ***** válasza:
Ha szeret gitározni:)
2013. nov. 1. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Megkövezhettek, de én az előzőleg leírtakból a kreativitást és a gitározás szeretetét emelném ki. Sok olyan gitárost tudnék kapásból mondani, akik technikailag nagyon jók, de a kreativitás hiánya miatt a játékuk gyorsan unalmas lesz. Hogyha valaki szereti a gitározást, és ennélfogva szívesen és sokat gyakorol/játszik, és ehhez megvan a kreativitása, az szerintem már nyert ügy.
2013. nov. 1. 18:24
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem az, hogy szeret játszani, nem feltétel :D bár logikus, hogy aki jó valamiben, abba sok energiát fektetett , tehát szereti, de ismerek olyat, aki versenyekre járt, nagyon jó volt, el is ismerték, de már csak muszájból csinálta, és azt mondta, hogy már utálja. attól függetlenül jó gitáros volt :D
2013. nov. 1. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!