Ki a legnagyobb magyar rapper?
9-es vagyok. Csak top 5-öt írtam de még bírom folytatni:
6. Ketioz
7. Giajjeno
8. Mikee Mykanic
9. Aza
10. Eckü
11. RA
12. Saiid
13. TheShowCrew
14. Lazy
15. Tkyd
Aki Dopemant, Majkát, Bustát, Essemmet vagy AK26-ot mondta az eléggé el van tévedve.
Nekem a top 10:
1. Siska Finuccsi
2. Anonim MC
3. FankaDeli
4. Tkyd
5. Barbárfivérek
6. TM
7. Phat
8. Steve
9. Jam Balaya
10. MC Gőz
Igaz, sok elég más stílus, de ez van...
Ők bennük (Tirpa & Aza) valahogy nem találom meg magam.
Persze, vannak jó számaik, de nem fogtak meg igazán.
Egyéni vélemény kis indoklással:
1.Süti (így nem rímel senki itthon, elképesztő)
2.Tkyd (szerintem nincs mit hozzáfűzni)
3.Essemm (a régi BM, MB, AMF, Smog idők miatt )
4.Funktasztikus (Hardcore hip-hop, a kamikaze-t is a hátán vitte, soloként óriási)
5.Siska (az egyik legütősebb flow itthon )
6.Day (a régi zenéje is ütős volt az Atlantisz is jól áll neki)
7.Aza (a legbetegebb állat, eredeti és elég technikás )
9.Gaben (ha kivesszük a Busta feateket nem tud hibázni Funk után a legjobban pörget itthon )
8.Tirpa ( a másik beteg állat, a vérében van a rap, ki mit mond rá akkor is tehetséges)
10.Mikee (úgy mint Süti ő is nagyon eredeti rímeket tud összerakni, bár nekem még őt szoknom kell egy kicsit talán később feljebb rakom a listán )
Az értelmesebb rapperek közül én 4-et emelek ki (Siska-t nem hallgatok, a válaszok alapján ő is nagyon jó, nem is vitatom.)
Az első kettő között nem tudok dönteni, vagy Tkyd vagy Akkezdet Phiai, egyértelmű miért, utána jön a Barbárfívérek, az NKS és a Killakikitt (bár ez 5, de mindegy, amúgy aki nem érti hogy miért van itt a Killakikitt, az nézzen meg egy interjút, teljesen normálisak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!