Ki a legnagyobb magyar rapper?
Figyelt kérdés
Ganxta, Dopeman, Animal Caniballs, Majka, Curtis, Fankedli stb.2013. nov. 1. 10:52
3/20 Sidszabi válasza:
Rengeteg van:Subb bass Monster,Tkyd,Killakikitt,Essem,PKO,Steve,AKPH,DSP,Mikee Mykanic,Vészk'járat,Káva,Jambalaya,Animal Cannibals,Barbárfivérek,Norba,Busa Pista,Furakor(Bár mondjuk ők benne vannak a Kávában)Hősök,NKS stb...
4/20 anonim válasza:
Hogy mi Dopeman? Ne röhögtess már... Egyébként meg, hogy legnagyobb? Sokféle képpen lehet ezt értelmezni...
5/20 anonim válasza:
Dopeman minden tèren szerintem.
7/20 anonim válasza:
Hatalmas puszi neked a Tkyd-es válaszért.!:)
8/20 anonim válasza:
Hát Hibrid például elég nagy darab:D De amúgy szerintem Siska vagy Tkyd. Szerintem mindkettőben akkora szöveg, flow, tartalom és érzelem van amekkora másban itthon nincs.
9/20 anonim válasza:
Nálam a top 5:
1. Fura Csé (Káva)
2. Mr Busta
3. Awful
4. Nos' Chez
5. Tirpa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!