Miért van az hogy a legtöbb magyar rapper bonyolult, igényes, kicsit elvont szövegekkel kezdi a pályafutását, aztán áttérnek az unalmas mainstreamre?
Ez nem csak a zenében vagy így. Igaz, én nem szeretem a magyar rap-et, szóval ezen a téren nincs viszonyítási alapom.
Viszont ezt csak végig kell gondolni. Amikor valaki ismeretlen, akkor valami kiemelkedőt/nagyot kell nyújtani. Miután már befutottak akkor már megvan a bejáratott közönség akik megveszik a következő lemezt. Persze minden albumon találunk legalább 1 minőségi alkotást, amivel lehet promózni.
Aztán jön a gyűlőlködés hogy ez mivolt. Ilyenkor találják ki, hogy stílusváltás, vagy a következő lemezükre megint odafigyelnek.
A pénz mindig a minőség rovására megy.
Steve nem rég üzent Facebook-on hogy nem igérget, tényleg jön az új lemez, hát remélem ő nem fog csalódást okozni és előjön a régi korboncnok és leolt mindenkit :D
"Mondhatnám én is hogy velem a karma, rózsaszín bu*zi rapperek érzik hogy baj van"
Pacsi !
Az én véleményen az hogy a Hösök már megtehetik hogy elindulnak más irányba, az undergruondba igazán már mindend elértek és szeretnének kipróbálni valami újat is, egyébként e miatt a Hősök engem se nagyon hoznak lázba már jó ideje de egyáltalán nem bántom őket mer' szerintem letettek annyit az asztalra hogy máshogy is odategyék magukat.
A Children of Distencet annyira nem ismerem, így nem is szeretnék nagyon véleményt mondani de amit hallottam tőlük régebben is és most is az mind 1 témára épülő unalmas bebukott love story, a ki így ki úgy és a 4 keréken még nem is rossz bár egyikőjüket se tartom jó reppernek egyedül a szöke gyerekbe látok lehetőséget, de hát ki vagyok én hogy eldöntsem ? :D
NKS szerintem azt hozza amit eddig.
A Jamba Ketiozzal meg Ramboval szerintem egyedi és ugyan úgy ahogy régen el poénkodják a legtöbb zenét persze van kivétel de azért nem az jellemző. Én régen is és most is jókat nevetek Ketioz dumáin, azok a mondatalkotáson nem emberiek :DD
DaY ről pedig nem tudom mit mondjak. ő szerintem soha nem lesz média szereplő valahogy nem olyan, csak teszi ami épp jön és szerintem hiteles.
Összességében, azért felhígult a rap szakma, valaki jól dönt valaki nem, de ne bántsuk őket ezért, ők is változnak mint mindenki, ezeket az embereket mind megszerettük valamiért és az soha nem fog eltűnni gyökerestül... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!